Grosu a fost la o secunda de victorie in prologul Turului Romaniei 2020.

93
Grosu a fost la o secunda de victorie in prologul Turului Romaniei 2020.
sursa foto Turul Romaniei

Grosu a fost implicat in intrecerea pentru victorie cu rutierul german Justin Wolf. Ciclistul de la Bike Aid s-a impus in prologul Turului ciclist al României. Eduard-Michael Grosu, component al nationalei Romaniei, s-a clasat pe locul secund.

Grosu a fost aproape de victorie la Timisoara. Daniel Crista (CSA Steaua) a ocupat locul al patrulea, de asemenea, la o secunda de invingator.

Grosu a fost la o secunda de victorie in prologul Turului Romaniei 2020.
Eduard Grosu

Justin Wolf a fost cronometrat in 4 minute 33 secunde, fiind urmat de Grosu la o secunda. Intrecerea pe distanta de 3,6 km l-a gasit pe trei pe polonezul Szymon Krawczyk (CCC Development Team), tot la o secunda de Wolf.

Daniel Crista de la CSA Steaua a ocupat locul al patrulea, de asemenea, la o secunda de invingator.

Miercuri e programata prima etapa a cursei. Startul se da la ora 12.00! Ciclistii ataca traseul de la Timişoara – Orţişoara – Vinga – Arad – Şimand – Chişineu Criş – Salonta – Nojorid – Oradea. Este o etapa cu o lungime de 171,2 km.

Campionul national Daniel Crista vrea in septembrie sa se bucure pentru un nou rezultat de referinta obtinut in acest an. Daniel a castigat titlul in proba de fond din cadrul Campionatelor Nationale de sosea. Intrecerea a fost organizata de Federatia Romana de Ciclism si de Clubul Sportiv Faerag din Deva.

Campionul national Daniel Crista are in septembrie un nou examen. Ambitii pentru Turul Romaniei!

Grosu a fost la o secunda de victorie in prologul Turului Romaniei 2020.
Catalin Sprinceana si Daniel Crista

”Ce fac, dupa Nationale?
Imi fac datoria la echipa nationala cum pot eu mai bine si voi purta cu mandrie echipamentul de campion national.
Las in spate orice ambitie ca sportiv la clubul x sau y, orice alt orgoliu ce m-ar impinge sa pun in pericol atmosfera de la lot. Ma gandesc cum sa fac ca la finalul Turului Romaniei, pe 14 septembrie, pe podiumul de premiere sa fie cat mai multe echipamente cu Romania. Indiferent care dintre noi le va purta
Hai Romania!”-mesaj postat de Daniel Crista pe pagina de socializare

Pe AIMX cititi aici despre campionii Romaniei la Atletism!

Autor Ovidiu Pețenghea