Grosu castiga. Declaratii de la ciclistii romani in Turul Croatiei.

709
Grosu castiga. Declaratii de la ciclistii romani in Turul Croatiei.

Eduard-Michael Grosu castiga si face performanta la o echipa italiana. Are 25 de ani si este considerat primul ciclist profesionist din Romania. Edi s-a nascut la Zarnesti, in judeţul Brasov si merge pe bicicleta de la trei ani.

Grosu castiga primii bani ca profesionist la 21 de ani.

In 2014, Edi a semnat un contract cu Nippo Vini Fantini de Rosa. De atunci face intrecere dupa intrecere si castiga curse. Grosu s-a impus in Estonia. Are un vis. Sa castige o etapa in Turul Italiei, dar pana va avea o sansa in Il Giro Edi a marcat victoria de etapa in turul Croatiei.

Grosu castiga la sprint in Croatia si analizeaza pentru AIMX!

„A fost o etapa destul de ciudata, cu vant de fata la inceput. Dupa prima catarare a zilei am avut vant lateral. Eu am fost singurul din echipa mea care a ramas in fata. Am fost un grup care a rezistat pana la ultima catarare. Atunci am fost prinsi de un grup de 40 de rutieri. In varful catararii s-a neutralizat cursa din cauza vantului puternic. Pe final, cand am reluat cursa am avut vant din spate si se mergea foarte puternic, 60,65 km la ora. Cunosteam finalul de anul trecut cand am terminat pe 5. Atunci Modolo a cazut in fata mea. Acum am atacat pe portiunea de traseu tehnic. A fost miscarea perfecta. Aveam picioare puternice  si am reusit sa castig.” Eduard Grosu

Grosu castiga!!! Vlad Dobre, Raul Sinza si Emil Dima sunt competitivi in Croatia.

„In prima etapa m-am aflat in evadarea zilei. Am reusit sa iau tricoul de cel mai bun catarator si sunt mandru sa reprezint tara noastra in turul Croatiei si in celelalte intreceri internationale in care voi concura pentru Romania.”– Emil Dima

Emil Dima concureaza pentru MsTina-Focus, echipa care il are  ca team manager pe experimentatul italian Stefano Giuliani. Proiectul a fost lansat de Ovidiu Burghelea, directorul sportiv al echipei care promoveaza tinerii romani: Emil Dima Jr., Vlad Dobre, Raul Sinza, Emanuel Stan, Ionut Sdraila.

Rezultate din Croatia, aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea