În pași de dans, Clit trece cu succes din 2022 către noi performanțe în 2023

0
228
În pași de dans, Clit trece cu succes din 2022 către noi performanțe în 2023

În pași de dans Serban Constantin Clit este apreciat de jurii internaționale. De la German Open Championship până la Zagreb, drumul a fost plin de efort, dedicație, pasiune și succes!

În pași de dans, Clit trece cu succes din 2022 către noi performanțe în 2023

În pași de dans, Clit face bilanțul unui an care a culminat cu titlul mondial câștigat împreună cu Aurora Gioncada.

”Final de 2022. A fost un an plin în care ne-am dăruit toata energia, efortul, munca și concentrarea pentru atingerea obiectivelor noastre. Astfel, pe 9 august 2022, la Stuttgart, a fost pentru prima dată când ni s-a intonat imnul României, la German Open Championship. Apoi, pe 6 noiembrie, la Sibiu, am reușit să realizăm cel de-al doilea obiectiv major al anului și am devenit campioni europeni! La Zagreb, pe 17 decembrie, am devenit și campioni mondiali și cu asta “tripleta” a fost reușită! Suntem mândri de aceste rezultate pe care nu am fi putut să le obținem fără cei care ne-au sprijinit, au crezut în noi și ne-au ajutat în această călătorie: părinților noștri, antrenorilor, Federației Române de Dans Sportiv @dancesport.ro și Ministerului Sportului. Revenim în 2023 cu noi obiective și cu forțe proaspete! Vă urăm tuturor un an nou fericit!”-a postat pe pagina de socializare Șerban Constantin Clit

În pași de dans, Clit trece cu succes din 2022 către noi performanțe în 2023

La 18 ani, Șerban este în topul dansatorilor din toată lumea. Danseză de pe la 10 ani și a ajuns să practice dansul la nivel de sport de performanță, cu rezultate excepționale.

Cele mai importante rezultate sunt: – Campioni Mondiali și Europeni în 2022 la categoria de vârstă Tineret, secțiunea Standard – Campioni la German Open, în 2022 – 2 titluri de vicecampioni naționali în 2021 și 2022.

”Pas cu pas, participând la competiții, mi-am dat seama că vreau să fac performanță în acest sport. Din noiembrie 2019 dansez împreună cu actuala mea parteneră, Aurora Gioncada. Împreună am participat la peste 30 de competiții naționale și internaționale. Ca urmare a acestor participări și a rezultatelor obținute, începând cu 13 iunie 2022, am ajuns pe locul 1 în clasamentul mondial – WDSF ranking, la Tineret-Standard, poziție pe care ne menținem până în prezent.” Șerban Constantin Clit

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea