Internationalele de Inot ale Romaniei rezultate! Castigatorii zilei secunde

493
Internationalele de Inot ale Romaniei rezultate! Castigatorii zilei secunde

Internationalele de Inot ale Romaniei au in concurs 361 de sportivi din opt tari: Alaturi de romani sunt sportivi din:  Lituania, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Portugalia, Austria si Marea Britanie. Va prezentam cele mai bune rezultate de vineri!

Internationalele de Inot ale Romaniei ofera posibilitatea sportivilor sa-si indeplineasca baremurile de calificare pentru Campionatele Mondiale!

La 50 de metri bras a castigat lituanianul Andrus Sidlauskas. Pe doi s-a clasat Andrei Razvan Gradinaru, urmat de Radu Vaipan de la Clubul Sportiv Municipal Timisoara.

Internationalele de Inot ale Romaniei rezultate! Castigatorii zilei secunde
Bianca Andreea Costea si Andreea Dascal

La 50 de metri fluture s-a impus slovaca Tamara Potocka. Bianca Andreea Costea a fost pe doi cu un record la varsa de 14 ani. Alexandra Bogdaneci a fost pe 3.

La 100 metri fluture a castigat lituanianul Deividas Margevicius in fata lui Teimuraz Kobakhidze din Georgia. Cel mai bine plasat roman a fost Adrian George Ratiu pe 3, urmat de Andrei Antonio Costroj. Costroj a castigat la juniori in fata lui George Tobias Dumitrache. Pe 3 s-a clasat Serban Cotos.

Tatiana Salcutan a castigat la 200 metri spate. Cea mai buna romanca a fost Miruna Zorzoliu pe 4 si cu loc 3 la junioare.

Constantin George Alexandru Stoica s-a impus la 200 de metri liber in fata lui David Popovici. Pe trei a incheiat Bogdan Mihai Petre. David Popovici a fost cel mai bun junior.

La 100 de metri bras s-a impus din Republica Moldova, Tatiana Chisca. Reprezentanta Romaniei, Henrietta Fangli a urmat-o.

La 400 metri mixt a castigat Mihai Iacob in fata slovacului Alex Kusik. Andrei Marinescu Popazov a fost pe 3. Mihai Iacob a fost si cel mai bun junior!

La 800 de metri liber s-a impus Clara Andreea Spinu in fata Emiliei Colti Dumitrescu. In top 4 au mai intrat portugheza Martins si Miruna Zorzoliu. Miruna a fost la junioare pe 3 dupa castigatoarea Clara Andreea Spinu si portugheza Martins.

La stafeta mixta 4x 100 metri liber au castigat stelistii George Adrian Ratiu, George Alexandru Constantin Stoica, Jasminne Anne Marie Ivan si Maysa Ratiu.

Autor: Ovidiu Pețenghea

 

FRNPM va ofera clasamente complete aici!