Ioan Achiriloaie ataca FIS Open Cup in Poiana Brasov! Premii de 20000 de euro!

403
Ioan Achiriloaie ataca FIS Open Cup in Poiana Brasov! Premii de 20000 de euro!

Ioan Achiriloaie ataca FIS Open Cup chiar daca nu la proba favorita, are ambitii la podium. Cel mai bine plasat sportiv al Romaniei la Schi Alpin in Cupa Mondiala concureaza marti in Poiana Brasov. La concursul dotat cu premii totale de 20 000 de euro se afla si cea mai buna schioare a Romaniei din Cupa Mondiala, Ania Caill!

Ioan Achiriloaie ataca FIS Open Cup dupa un antrenament in Poiana Brasov in care a luat „pulsul” evenimentului.

„Poiana are un potential imens. Prin urmare sunt organizate niste concursuri bune. A fost Children Trophy urmeaza FIS Open Cup. Prietenul meu Stefan Hadalin care a castigat in 2013 la FOTE, la noi,  acum a iesit vicecampion mondial in Suedia, la Are. In continuare spune ca in Poiana Brasov exista un potential imens. Si la Are discutam la antrenamentele oficiale de coborare. Si am tras concluzia cand se vrea se poate. Avem exemple clare FIS Children Trophy si FIS Open Cup.”-Ioan Valeriu Achiriloaie

Achiriloaie s-a antrenat pe Partia Lupului din Poiana Brasov si marti concureaza pe Partia Subteleferic.

„Conditiile sunt bune chiar daca s-a incalzit. Partia a fost injectata si speram sa tina la concurs. Nu prea m-am dat in „Urias” in ultimul timp. Dupa cum stiti eu fac probele de viteza, Super G si Coborare, dar o sa-i dau tare si vedem ce o sa iasa. Sunt niste premii extraordinare si speram sa facm un concurs si un spectacol pentru toata lumea. Pentru publicul AIMX va astept pe 5 si 6 martie la Poiana Brasov ca sa urmariti un concurs de talie internationala”-Ioan Valeriu Achiriloaie

Partia este amenajata si intretinuta printr-o tehnica speciala ca sa poata sa ofere cadrul ideal de concurs sportivilor la un eveniment FIS Open Cup.

„Prietenii nostri de la Comprest, amenajare partii s-au ocupat ca Partia Subteleferic sa fie perfecta pentru competitie. Asteptam multi, multi iubitori ai schiului pentru cele doua zile de concurs”-Presedintele comitetului de organizare Dan Ghita intr-o declaratie obtinuta de Bianca Dobrescu(responsabil de comunicare).

Sursa foto Brasov Kids Trophy

Autor: Ovidiu Pețenghea