Izabela Lupulesku e campioana in Serbia! Urmeaza evolutii in Asia la tenis de masa

393
Izabela Lupulesku e campioana in Serbia! Urmeaza evolutii in Asia la tenis de masa

Izabela Lupulesku a inceput tenisul de masa la varsta de 4 ani. Inspirata de tatal sau Emmanuel a mers cu el la sala si dupa un timp, cand avea 5 ani a primit si prima paleta. Primul antrenor a fost Danut Balan, apoi la varsta de 10 ani a fost preluata de Nicolae Lupulesku. Unchiul ei o antreneaza si astazi. Cel mai important rezultat al Izabelei a fost locul 3 la Mondialele de juniori.

Izabela Lupulesku este nascuta pe 7 noiembrie 1999. Are 6 medalii cucerite la Europene, 1 de argint si 5 de bronz ca si cadeta si junioara.

„Anul acesta l-am inceput foarte bine! Am intrat in primele 100 de jucatoare pe lista mondiala la senioare! Am o sansa la Jocurile Olimpice la individual si mixt cu Aleksandar Karakasevic. Duminica plec in Hong Kong si apoi in Japonia. Ma asteapta doua concursuri grele, insa sunt importante pentru calificarea la Jocuriile Olimpice. La sfarsitul lui iunie am Jocurile Europene.”-Izabela Lupulesku

Pana la deplasarea din Asia, Izabela a castigat titlul cu echipa in Serbia si ataca impreuna cu fetele de la Dumbravita titlul si in Romania.

Izabela Lupulesku e campioana in Serbia! Urmeaza evolutii in Asia la tenis de masaIzabela joaca pentru  NOVI SAD si a castigat titlul in fata fetelor de la Obilic, fosta echipa a Izabelei.  Andreea Dragoman evolueaza pentru Obilic, dar ea nu a jucat in meciurile din finala, deoarece are examenul de bacalaureat. Izabela joaca vineri pentru titlu cu Dumbravita in finala Superligii Romaniei. ACS Dumbravita  a castigat cu Farul Constanta, scor 5 la 4. Vineri e returul de la Constanta.

„In Serbia a fost greu, ne antrenam la centru impreuna in Novi Sad si ne stim foarte bine. Insa, am avut si un pic noroc, ca la echipa adversara Adreea Dragoman nu a venit. Cel mai greu meci a fost cu Maksuti, care la 2:2 a avut 10:8. In Romania,Dumbravita este pentru a 6-a oara consecutiv in finala. Este al doilea an de cand eu joc pentru Dumbravita. Anul trecut am fost pe locul 2.-Izabela Lupulesku

Autor: Ovidiu Pețenghea