vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIJohnny Panait și echipa de lupte care vrea în Bundesliga

Johnny Panait și echipa de lupte care vrea în Bundesliga


Johnny Panait și echipa de luptători care progresează în Germania. Luptatorul român este răscolit de amintirile copilăriei. Sportul l-a salvat! I-a fost foarte greu și a muncit foarte mult ca să ajungă pe podium. Soția este antrenoare, iar fata joacă handbal.

Johnny Panait și echipa de lupte care vrea în Bundesliga

Johnny Panait și echipa care promovează ligă după ligă în Germania.

”În urmă cu 5 ani am fost retrogradați din Bundesliga Germană în liga a 4-a, și anul trecut am urcat în liga a 3-a. Anul acesta am promovat în liga a doua. Eu sunt de 15 ani la această echipă Svgermania04 Weingarten. L-am avut la echipă anul acesta și pe campionul european Mihai Mihuț. Eu am 41 de ani am avut meciuri foarte bune cu sportivi chiar cu 20 de ani mai tineri ca mine. Din 18 meciuri am câștigat 16. Avem sportivi foarte tineri în echipă care au progresat foarte mult și aici este vorba de Jannis Heinzelbecker, Jeremy Weinhold,Manuel Wagin Jannis care are 18 ani, Jeremy 18 și Manuel 15. Anul viitor vrem să promovăm din nou în Bundesliga. Weingarten este un club cu tradiție! 20 de ani a luptat în Bundesliga.”

Ion Johnny Panait- din anii 90 și până în prezent și-a umplut vitrina de trofee.

”Toți mă întreabă cum mai pot să lupt după 10 ore de muncă pe șantier. Le-am zis atâta timp cât duci o viață sportivă și ești serios se poate! Soția mea antrenează echipa de copii unde are 100 de copii la antrenamente. Fata cea mare joaca handbal și este în echipă NordBaden.

Johnny Panait

Sezonul în Germania începe în septembrie și se termină în Decembrie. Toate ligile de lupte în Germania încep în Septembrie. La noi in Nord Baden sunt 6 ligi de lupte.

Prima este Bundesliga, Liga 2, Regionalliga, Oberliga, Verbandsliga, Landesliga.”

Pe AIMX citiți aici și vești din Natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE