sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSPORTURI DE IARNAJulia Sauter a făcut baremul tehnic pentru Campionatele Mondiale de Patinaj

Julia Sauter a făcut baremul tehnic pentru Campionatele Mondiale de Patinaj

Julia Sauter a făcut din nou un rezultat important pentru România, a câștigat competiția ”Golden Skate” de la Trnava, în Slovacia, un nou pas spre Jocurile Olimpice de la Cortina-Milano în 2026. Ea este deja calificată pentru Campionatele Mondiale din 2024.

Julia Sauter a făcut baremul tehnic pentru Campionatele Mondiale de Patinaj

Julia Sauter a făcut două programe în care și-a atins obiectivele, victorii și calificare la Campionatele Mondiale de Patinaj. Antrenată de Marius Negrea, Sauter reprezintă România din 2012.

Sportiva antrenată de Marius Negrea a câștigat programul scurt, la ”Golden Skate” în Slovacia cu 64.18 puncte. S-a impus și la programul liber cu 112.56 puncte. Baremul tehnic impus de ISU a fost atins atât la programul scurt, cât și la liber și Julia se poate bucura că a scăpat de presiunea calificării încă de la începutul sezonului. După performanța de la Trnava, Julia este a 6-a patinatoare europeană în clasamentul mondial conform postării pe care a făcut-o Comitetul Olimpic și Sportiv Român!

Julia Sauter are locul 10 în palmares după participarea în finală la Campionatul European. A terminat pe locul 11 programul scurt, o clasare în premieră!

Cu locul 10 după evoluția în finală la Campionatul European, sportiva antrenată de Marius Negrea a asigurat participarea a două reprezentante ale României la viitoarea ediție a Europenelor. În Finlanda, Julia a fost singura concurentă a României!

Julia Sauter a fost premiată la concursul câștigat de Kristen Spours ăn România. Cea de-a doua reprezentantă a României, Ana Sofia Beşchea, s-a clasat pe locul 5 la competiţia de patinaj artistic organizată la Patinoarul Allianz-Ţiriac din Otopeni înainte de Campionatele Europene.

La Crystal Skate, Julia Sauter a fost pe doi. Era a treia după programul scurt și a reuşit o evoluţie foarte bună în programul liber şi a urcat un loc după italienca Lara Naki Gutmann.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE