Laura Coman aduce a 4-a medalie a Romaniei la Jocurile Europene! Este Aur la Tir!

395
Laura Coman aduce a 5-a medalie a Romaniei la Jocurile Europene! Este Aur la Tir!

Laura Coman aduce o noua medalie internationala Romaniei in acest an in care si-a asigurat prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in 2020.  La Jocurile Europei, Laura Coman a stabilit si un record european, cu 251,3 puncte. Sportiva antrenata de Olimpiu Marin a ajuns in finala la pusca aer comprimat 10 metri de pe locul 5, cu 626,7 puncte. Roxana Sidi a terminat pe locul 13. Medalia de argint a fost obtinuta de Nina Christen (250 puncte). Dupa sportiva din Elvetia s-a clasat Nikola Mazurova, din Cehia (228,7 puncte).

Laura Coman aduce prima medalie de aur pentru Romania la Minsk, in Belarus, la Jocurile Europene. In urma cu o luna a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice!

Laura Coman aduce a 5-a medalie a Romaniei la Jocurile Europene! Este Aur la Tir!Laura este campioana europeana in 2019 in proba de pusca 10 metri aer comprimat. Laura Coman va participa in premiera la o editie de Jocuri Olimpice si este al doilea sportiv al Romaniei calificat in Japonia. Primul care si-a luat viza a fost inotatorul Robert Glinta.

Laura Coman s-a calificat la Jocurile Olimpice dupa ce a participat la Cupa Mondiala de la Munchen !

Campioana europeana la pusca 10m aer comprimat „a tintit” un loc cota la Cupa Mondiala de la Munchen. In finala probei ea s-a clasat pe locul 5 cu 186,3 puncte. A fost devansata de doua sportive din India si de doua din China.

Laura se afla pe locul 8 mondial conform ierarhiei internationale pe care o gasiti aici!

Laura Coman ramane in lupta cu asiaticele care domina ierarhia mondiala. Campioana europeana si fost lider mondial, Coman are tinta reglata spre Tokyo.

Anul preolimpic o gaseste in forma pe  Laura Coman care a castigat doua medalii europene la competitia din Osijek, in Croatia. Aniversata pe 30 aprilie, Laura ramane un reper pentru Romania la pusca in perspectiva Jocurilor Olimpice din 2020! In clasamentul european Laura Coman este prima conform ierarhiei de aici!

Aflati pe AIMX cine a castigat celelalte medalii! Aflati detalii aici!

Sursa foto Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Autor: Ovidiu Pețenghea