Laura Coman domina! Este pentru a doua oara la rand campioana europeana la tir!

242
Laura Coman domina! Este pentru a doua oara la rand campioana europeana la tir!

Laura Coman domina intrecerile la pusca 10 metri aer comprimat. In Polonia, la Campionatul European de la Wroclaw, Laura a castigat medalia de aur in fata sportivei Anastasiia Galashina din Rusia. Pe podium a fost si Andrea Arsović din Serbia

Laura Coman domina si ierarhia continentala. P 1 februarie in clasamentul european Laura era pe primul loc in fata Ninei Christen din Elvetia si a Nikolei Marozova din Cehia.

Laura Coman a reusit in proba de pusca aer comprimat 10 metri sa se califice la turneul olimpic de la Tokyo.

Laura s-a calificat la Jocurile Olimpice dupa ce a participat la Cupa Mondiala de la Munchen

Campioana europeana la pusca 10m. aer comprimat „a tintit” un loc cota la Cupa Mondiala de la Munchen. In finala probei ea s-a clasat pe locul 5 cu 186,3 puncte. A fost devansata de doua sportive din India si de doua din China.

Pe plan intern in februarie, in acest an la Nationalele de seniori la tir in probe de aer comprimat a reconfirmat suprematia sectiei de tir a CS Dinamo Bucuresti.

Cel mai bun rezultat al competitiei a fost reusit de Laura Coman. Sportiva antrenata de Olimpiu Marin a castigat finala probei individuale cu un rezultat fabulos, 253,3 puncte, cu patru zecimi peste recordul mondial. Laura a contribuit din plin si la titlurile de la echipe si de la mixt, alaturi de Alin Moldoveanu. Antrenori la Dinamo sunt Olimpiu Marin si Dana Cohanciuc. Dinamovistii au luat toate titlurile puse in joc la pusca (cinci), plus alte trei in probele de pistol.

Sursa CS DINAMO

Pe Aimx puteti citi aici si despre finalul Cupei Natiunilor la sanie! Este triumf pentru Raluca Stramaturaru! Succes pe plan mondial la sanie!

Autor Ovidiu Pețenghea