Laura Ilie anunță următorul concurs după Jocurile Olimpice. Noi rezultate la Tokyo

81
Laura Ilie anunță următorul concurs după Jocurile Olimpice. Noi rezultate la Tokyo
sursa COSR

Laura Ilie anunță participarea la Cupa Președintelui, competiție internațională de tir programată între 19-24 octombrie, în Cipru.

Laura Ilie anunță participarea la următorul concurs internațional, programat în Larnaca după participarea la Jocurile Olimpice.

Laura Ilie anunță următorul concurs după Jocurile Olimpice. Noi rezultate la Tokyo

”Această ediție s-a încheiat pentru mine cu un rezultat sub așteptările mele, dar care cred că mă va face mai puternică. Mulțumesc celor care au crezut în mine și cărora nu am putut să le ofer înapoi bucuria mult așteptată. Atât am putut azi…Voi fi mai puternică și mai determinată la Paris. Îi susțin pe ceilalți sportivi aflați încă în bătalia pentru medalii și le doresc mult succes!”-a postat Laura Georgeta Ilie pe pagina de socializare

Sportivii români vor evolua vineri la trei discipline sportive la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atletism, kaiac-canoe şi lupte.

Atletul Marius Cocioran va lua startul în proba de 50 kilometri marş. Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi vor evolua în calificările probei de canoe simplu pe distan’a de 1.000 metri. La lupte vor concura Alina Vuc şi Albert Saritov cu ultimele şanse la medalii pentru delegaţia României. Joi Andreea Ana a fost învinsă în optimile de finală ale concursului de lupte libere din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la categoria 53 de kilograme. Vanesa Kaladjinskaia din Belarus s-a impus cu 10-0.

La atletism, Daniela Stanciu a reuşit trei sărituri, care au măsurat pe rând 1.82 metri, 1.86 metri şi 1.90 metri, iar la 1.93 metri a ratat, astfel că nu a trecut în finala probei.

Zece atleţi tricolori s-au calificat la JO de la Tokyo. Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 metri), Alin Firfirică (aruncarea discului), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Daniela Stanciu (săritura în înălţime).

Andrea Mikloş s-a retras din calificări la 400 metri din cauza unor leziuni la tendon ahilian.

În finale s-au calificat Bianca Ghelber, care s-a clasat pe locul 6 la aruncarea ciocanului, a avut cea mai bună aruncare din carieră şi Alexandru Novac, el urmând sâmbătă să reprezinte România în finala de la aruncarea suliţei.

În competiţia de la Tokyo va mai lua startul Marius Cocioran (50 km marş). Oră de start 23:30 (joi) (Sapporo Odori Park)

Pe AIMX aflați aici  vești despre sportivii României care participă la Tokyo!