aimx.ro va face LIVE TEXT&VIDEO de la CN de alergare montana pe distanta scurta

497

Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta are loc duminica, 11 aprilie, la Campulung Moldovenesc-Suceava. Cei mai valorosi sportivi romani si-au anuntat prezenta la start. Concursul este criteriu de selectie pentru Campionatul Balcanic, gazduit tot de localitatea din nordul tarii, pe 15 mai. In paralel se desfasoara si editia a patra a Cupei Bucovina. aimx.ro va transmite informatii in timp real, text si video, pe pagina de facebook aimx, pe canalul de youtube si pe site.

25 de cluburi vor avea sportivi la startul Campionatului National de alergare pe distanta scurta

Steaua, Pandurii Targu Jiu si CSM Cluj Napoca aduc cei mai multi alergatori montani, cate 7. Nu vor lipsi de la start, conform listelor de inscriere de pe site-ul Federatiei Romane de Atletism, cei mai valorosi alergatori montani din Romania in frunte cu campionul en-titre Cristi Mosoiu ( Steaua Bucuresti) sau Denisa Dragomir (foto – CSM Pitesti).

Seniorii vor alerga pe un traseu de 12 kilometri lungime, in timp ce juniorii vor avea de parcurs doar jumatate din distanta. Toate categoriile vor fi premiate cu bani.

La Cupa Bucovinei se poate inscrie oricine doreste sa faca miscare. Distanta este una la indemana oricui: 2 kilometri. Startul Campionatului National se va da la ora 9 dimineata. In articolul de mai jos puteti reciti cum a decurs editia precedenta a Campionatelor Nationale desfasurate in octombrie 2020:

Cristi Mosoiu a reusit o dubla de senzatie la Nationalele de Alergare Montana: doua titluri de campion national la individual

Autor: Vlad Lucian Arhire