Mădălina Florea câștigă în Italia. Succes la 18 kilometri cu +1000 metri Giir di Mont!

49
Declarația Mădălinei Florea după podiumul din Italia, la Premana, Lecco

Mădălina Florea câștigă în Italia, leagă curse cu plasare pe podium. Înainte de succesuul la 18 kilometri, cu 24 de ore înainte, Mădălina a fost pe 3 după întrecerea de la Premana, o comună din provincia Lecco! S-a întrecut pentru victorie cu Njeri Joyce Muthoni din Kenya și cu Andrea Mayr din Austria.

Mădălina Florea câștigă în Italia.Declarația Mădălinei Florea după evoluția la Giir di Mont, etapă din circuitul Cupei Mondiale de Alergare Montană.

”Se pare că Italia îmi priește. În primul rând prin atmosfera de pe margine, unde oamenii sunt foarte implicați în ceea ce privește încurajarea concurenților (mi-ar plăcea să avem parte de o asemenea susținere și la noi în țară).Am reușit să mă impun la capătul unei curse grele, unde energia se simțea că lipsea, dar oamenii de pe margine au reușit să mă împingă de la spate pe potecile de pe munte. Sunt foarte fericită de acest rezultat și sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă ” a postat pe pagina de socializare, Florea Mădălina

Declarația Mădălinei Florea după evoluția la Giir di Mont, podium la etapă din circuitul Cupei Mondiale de Alergare Montană.

Mădălina Florea câștigă în Italia. Succes la 18 kilometri cu +1000 metri Giir di Mont!Declarația Mădălinei Florea după podiumul din Italia, la Premana, Lecco

”Am luat startul în prima mea etapă din circuitul Cupei Mondiale de Alergare Montană și, totodată, această cursă a reprezentat și prima mea experiență în cursele de uphill (vertical). Cursa unde am reușit să termin pe podium, ocupând poziția a 3-a, după 2 sportive de valoare internațională care, pentru cunoscătorii acestui sport, nu mai au nevoie de nicio introducere: Njeri Joyce Muthoni din Kenya și Andrea Mayr din Austria. Sunt extrem de fericită și uimită de această reușită ținând cont că nu sunt o debutantă in cadrul Cupei Mondiale. Experiența contează foarte mult în această probă ținând cont de faptul că nu m-am pregătit special pentru o asemenea probă de vertical.

Găsiți detalii despre întrecerea Giir di Montaici!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea