Mădălina Florea și evoluția de la Mondiale! Pe 4 la Up & Down și la Vertical!

0
345
Mădălina Florea și evoluția de la Mondiale! Pe 4 la Up & Down și la Vertical!

Mădălina Florea și evoluția de la Mondiale în Thailanda. A dat tot și s-a apropiat de podium! Ingrid Mutter a fost pe locul 28 la Up & Down.

Mădălina Florea și evoluția de la Mondiale! Pe 4 la Up & Down și la Vertical!

Mădălina Florea și evoluția de la Mondiale pe un traseu de fugă (10,7 kilometri cu 480+ diferență de nivel).

Mădălina Florea a fost pe locul 4 la întrecerea de Vertical 8,5kilometri cu 1064 metri diferență de nivel (proba care constă doar în urcare).

Performanță și pentru echipa masculină de alergare montană a României la scurtă distanță – locul 4 în Thailanda, la Mondiale! Damian BogdanLeonard Mitrica (11), Cristian Mosoiu (30) și Zinca Ionut (54) se remarcă. Alergătorii susținuți de antrenorul Galiteanu Ionut Dan au fost aproape de medalie, în urma echipelor din Italia, Franța și Marea Britanie.

”O parte din mine plânge, pentru faptul că orice sportiv își dorește să cucerească o medalie la o astfel de competiție, știind câtă muncă se află în spate. Nu e prima dată când termin o competiție majoră pe locul 4, însă gustul a rămas la fel de amar. Însă, o parte din mine se bucură, pentru că totuși, este un Campionat Mondial, deși se pare că atunci când nu ai reușit să cucerești o medalie, lumea uită de tine. Am reușit să termin în spatele a 3 sportive cu renume în aceste probe de alergare montană și trail. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin și care sunt alături de mine necondiționat, de atâta vreme. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!” a postat pe pagina de socializare Florea Madalina

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană în proba de Short Trail! 38 kilometri cu 2400 diferență de nivel! Sportiva din Câmpulung este și campioană mondială la disciplina Skyrunning, titlu câștigat în acest an, în Italia.

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană - Short Trail!

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană – Short Trail în Thailanda. Prima declarație:

”Încă nu îmi vine să cred! Visul meu a devenit realitate. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări! Mulțumesc celor care au fost necondiționat lângă mine. Revin curând cu un update. Acum este timpul să mă bucur de moment!”-a postat pe pagina de socializare, Denisa!

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea