Maratonul de la Cluj, rezultate! Lupulescu s-a intrecut pentru victorie cu Kiplagat.

784
Maratonul de la Cluj, rezultate! Lupu s-a intrecut pentru victorie cu Kiplagat.

Maratonul de la Cluj l-a gasit in forma pe Stefan Daniel Lupulescu. Inscris la categoria 18-35 de ani Lupulescu s-a intrecut pentru victorie cu reprezentantul Africii, kenyanul Kiplagat Tuei Hosea. Timpul castigatorului a fost  2:31:34.

Maratonul de la Cluj a fost castigat de  Kiplagat Tuei Hosea.

Africanul a avut peste trei minute avantaj in fata lui Lupulescu, in timp ce al treilea clasat, ucraineanul Serhii Popov a incheiat dupa 2:35:42.

Maratonul de la Cluj a fost terminat pe locul secund de Lupulescu cu timpul 2:34:40.

Stefan Daniel Lupulescu a fost cel mai bine plasat roman. Nicolae Balan a intrat in top 4 (2:36:50). Catalin Sorecau, Claudiu Gorgan si Ovidiu Negus au terminat unul dupa celalalt in top 7. Gasiti timpii AICI!

Maratonul de la Cluj a fost castigat la feminin de Tunde Szabo din Ungaria (2:51:48).

Sportiva maghiara a avut al optulea timp. Nicoleta Ciortan a fost a doua (3:02:21). Podiumul a fost completat de Maria Magdalena Veliscu ( 3:04:23). La proba de semimaraton, 21,1 kilometri, Benard Muinde Matheka s-a impus dupa 1:09:55. Kenya a monopolizat primele pozitii. Mark Kipchumba Rotich a terminat in 1:10:23. Cel mai bine clasat roman, Daniel Scrob a terminat in top 3 cu timpul 1:14:21.

Rezultate la feminin si masculin aici!

Yunes Moraa Onyancha s-a impus la feminin. Kenyanca a intrecut-o pe unguroaica Csilla PAP, iar Ionela Viorica Dobrita a terminat pe 3 cu timpul 1:28:17.

Maratonul de la Cluj. Evenimentul international a adus si victorii romanesti la 10k.

 Alexandru Corneschi a castigat intrecerea dupa 34:02. Experimentatul atlet l-a intrecut pe Cristian Hanganut. Pe locul al treile au urcat triatlonistul Mihai Alin Baractaru si alergatorul montan Radu Milea. Radu se pregateste in Spania pentru Campionatul Mondial Alergare Montana de Ultramaraton si a venit in tara special pentru acest concurs. La feminin a castigat Paula Todoran cu 35:33 .Top 3 la feminin a fost completat de Laura Diana Popescu (42:08) si de Maria Gabriela Herman (45:10).

Maratonul de la Cluj, eveniment international a adus intreceri si la stafeta. Gasiti rezultatele aici!

Autor:Ovidiu Pețenghea