Maria Sava a câștigat titlul mondial la Women Bikini în Coreea de Sud.

0
312
Maria Sava a câștigat titlul mondial la Women Bikini în Coreea de Sud.
sursa Federația Română de Culturism

Maria Sava a câștigat titlul mondial la Women Bikini în Coreea de Sud. A fost o zi în care Mara Zidarescu a obținut medalia de argint tot la competiția mondială din Coreea, dar la Junior Women Bikini la up to 166 cm. La up to 160 centimetri medalia de argint a fost câștigată de Roberta Năstase. Raluca Velea a obținut a doua medalie la această competiție. Raluca Biro este vicecampioană mondială la Phisique Open în Coreea de Sud. În palmaresul Ralucăi este și participarea la prestigiosul concurs de fitness şi culturism: Arnold Classic Europe desfăşurat în Santa Susanna – Spania, unde a reuşit să urce pe podium, obţinând primul loc la categoria Body Fitness Senioare, 158 cm. Raluca Elena Biro este licențiată în Comunicare și relații publice, este instructor de fitness și antrenor personal ABC Fitness School, instructor de fitness acreditat FRCF.

Maria Sava a câștigat titlul mondial la Women Bikini în Coreea de Sud. Raluca Velea a obținut a doua medalie la această competiție. A obținut argint în proba Artistic Fitness și apoi bronz la up to 163 cm. Women Artistic Fitness.

Bronz a obținut și Lucian Popa. El a fost premiat pentru evoluția la Men Fitness Open.

Lucian Popa a făcut echipă cu o reprezentantă a Spaniei și s-a impus la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed în septembrie.

Lucian Popa este pe lista medaliaților la Arnold Classic de la Sevilla!

Lucian Popa și Agoston Moldovan au fost pe locul doi la categoria Fitness Challenge Gold Standard Couple Man. Agoston și Oana Vasilescu au terminat pe doi la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed.

Oana Vasilescu a câștigat la categoria Fitness Challenge Silver Level individual. Probă la care Agoston Gusti Moldovan a fost pe 2 la masculin.

Lucian Popa a câștigat Arnold Classic în Spania, la Sevilla
sursa lucian_popa_ifbb

Lucian Popa a câștigat la individual. Albert Mufturel a fost pe 4 la Bodybuilding 40-44 de ani Open.

Raluca Velea a câștigat Artistic Fitness Open.

Pe AIMX citiți aici și despre tradiția campionilor din echitație

Autor Ovidiu Pețenghea