Martori la recordul lui Paul Georgescu. Razvan Florea a inotat si el

94
Martori la recordul lui Paul Georgescu. Razvan Florea a inotat si el

Martori Razvan Florea, Vasile Osean si Florin Tomos au vorbit despre recordul stabilit de Paul Georgescu! Paul a inotat 104,084 kilometri in peste 21 ore si 42 de minute. Paul Georgescu si-a depasit performanta personala de inot fara oprire. In timpul inotului de 21 de ore si 42 de minute a avut de toate: vant, valuri mari, canicula, furtuna si ploaie totentiala.

Martori la Ultramaratonul acvatic. In Dunare au inotat si medaliatul olimpic Razvan Florea si Avram Iancu. Avram a inotat pe traseul Moldova Noua – Portile de Fier.

Si Avram Iancu a anuntat ca incerca sa parcurga 120 de kilometri in 30-35 de ore. A fost nevoit sa abandoneze dupa ce a fost surprins de furtuna.

Martori la recordul lui Paul Georgescu. Razvan Florea a inotat si el

Razvan Florea a bifat 8h13min/45 km iar Paul 21h45min/104.1 km!

”Am avut parte de o echipa extraordinara care il sustine pe Paul. Dupa 21h45 min si un pic peste 104 km inotati, Paul a ajuns la finish. Povestea s-a terminat frumos. Bravo Paul, esti de fier!”-Razvan Florea

Florin Tomos, cel de-al doilea roman care a traversat canalul Molokai, dupa Paul Georgescu s-a aflat in barca si l-a monitorizat pe recordman!

”Paul nu a avut voie sa se opreasca, sa atinga barca. A inotat independent!”

Medicul Vasile Oșean face parte din echipa campionului Paul Georgescu!

”Dorinta a fost ca Paul, pe toata perioada efortului sa nu simta senzatia de foame si de sete. Ca sa aiba corpul compensat ca sa fie in parametri!”Vasile Osean

Paul Georgescu si-a fixat un obiectiv la care ti-e greu sa te si gandesti. A inotat fara oprire in lacul Portile de Fier 1, parte din proiectul romanesc „Seven Lakes”. Este primul roman care reuseste sa parcurga o asemenea distanta impresionanta. Sunt putini inotatori la nivel mondial care se pot lauda ca au in palmares peste 100 de kilometri inotati non-stop.

Pe AIMX aflati aici si despre cei mai buni ciclisti la Campionatul National de sosea.

Autor Ovidiu Pețenghea