Medalii pentru România la Karate1 Youth League WKF, în Spania

155
Medalii pentru România la Karate1 Youth League WKF, în Spania

Medalii pentru România la Karate1 Youth League WKF, în Spania. Aur pentru Ioana Bălănescu, argint pentru Maria Cristina Coman și pentru Răzvan George Florea.

Medalii pentru România la Karate1 Youth League WKF, în Spania. Se remarcă Ioana Bălănescu, Maria Cristina Coman și Răzvan George Florea! Succes la La Coruna!

Din Delegația României au făcut parte și sportivii care au obținut rezultatele:

– locul 5 – Luca Preda, Kata U21 masculin

– locul 7 – David Gabriel Vasile, Kumite juniori masculin +76kg

– locul 9 – Nicolas Modi, Kata juniori masculin

– locul 9 – Cristian Florin Nechițescu, Kumite juniori masculin -76kg

Nicolas Modi este numărul trei mondial la disciplina sa și se pregătește pentu luna viitoare când va evolua la etapa de Karate1 Youth League la Porec, în Croația.

Nicolas Modi este numărul trei mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori

Nicolas Modi este numărul trei mondial după ce anul trecut, în octombrie a obținut medalia de bronz la kata, la categoria cadeți masculin! Această performanță confirmă valoarea lui Nicolas care a arătat constanță în evoluțiile internaționale obținând medalii la cele mai importante competiții WKF, conform FRK!

Federația Română de Karate anunța că Modi a obținut prima medalie mondială pentru România în proba de kata din istoria karate-ului românesc!

Nicolas a progresat rapid. În 2017, la CS Kentos Karate Timișoara a făcut parte din echipa care a cucerit 9 titluri de campioni naționali. Nicolas Modi s-a remarcat la Kata și Kumite.

Numărul 1 mondial WKF, în aprilie a mai adăugat un titlu național în palmares.

Modi Alexandru Nicolas a ocupat locul 1 în clasamentul mondial mai bine de 1 an și a confirmat la nivelul său și la Campionatul Mondial.

Pe lângă titlurile de campion național Interstiluri Wkf în țară pe care le-a câștigat fără probleme, s-a remarcat și la concursuri internaționale. A devenit cel mai performant și titrat karateka în istoria Karate Wkf România!

13 luni ca număr 1 mondial la karate! Modi Nicolas este antrenat de George Coca.

Odată cu împlinirea vârstei de 16 ani are drept de participare și în competitiile de Seniori, la Karate1 Premier League.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea