Mesajul emoționant al campionului la tenis de masă, Rareş Șipoș

0
698
Mesajul emoționant al campionului la tenis de masă, Rareş Șipoș

Mesajul emoționant a fost postat de Rareș pe pagina de solializare după ce a câștigat în premieră titlul național la tenis de masă!

Mesajul emoționant lansat la finalul competiției de Rareș, după ce a făcut turul sălii cu un tricou pe care era imprimat chipul surorii mai mici, pe care a pierdut-o anul trecut.

Mesajul emoționant al campionului la tenis de masă, Rareş Șipoș

”Mii de emoții puternice mă înconjoară acum, după ce duminică, am reușit să câștig primul meu titlul de campion național de seniori. Încă vibrez de bucurie. La data de 10 iulie 2021 am pierdut pe cineva. Într-un mod tragic. Într-un mod în care nimeni nu merită să moară. Cineva pe care iubesc mult și voi purta iubirea față de ea toată viața mea oriunde m-aș afla. A fost Rocsana, sora mea mai mică de 16 ani, care a murit într-un accident de mașină în timp ce un tip nemilos conducea cu viteză foarte mare, fără să-și dea seama că atunci când conduci, ești responsabil și de viața celor pe care îi iei în mașină cu tine. Până astăzi, nu a plătit cu nici măcar o oră de închisoare. Am decis să nu încep să plâng pe rețelele de socializare și să postez pozele ei în fiecare zi. Am preferat să tac și să mă lupt cu demonii mei în pace. Eram atârnat de 2 mari frânghii, pe care le țineam strâns non-stop ca să nu mă prăbușesc. Dragostea și sprijinul infinit pe care le-am primit de la mama, tata și prietenii mei frumoși, cărora nu le pot mulțumi suficient pentru că m-au sunat mereu și m-au întrebat dacă mă simt bine, dar și dragostea mea pentru tenisul de masă, sportul care m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Dacă ai pierdut pe cineva drag, așa cum am făcut-o eu, ai răbdare, ia-ți timp, stai înconjurat de oamenii care te iubesc și LUPTĂ. Dacă eu am reușit să mă ridic, oricine poate să o facă. Trebuie doar să ai puțină CREDINȚĂ!”

Rareș s-a impus în proba de simplu masculin, după fianala cu Hunor Szocs.

Pe AIMX  citiți aici și despre Eliza Samara care câștigă pe plan internațional și național la tenis de masă.

Autor: Ovidiu Pețenghea