sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONIMex Nedelea și Mihaela Hogaș sunt campioni la Inzell, la patinaj viteză

Mex Nedelea și Mihaela Hogaș sunt campioni la Inzell, la patinaj viteză

Mex Nedelea și Mihaela Hogaș sunt campioni la Inzell în weekendul rezervat Campionatului Național de Sprint ( patinaj viteză )Hogaș, Nedelea și Stănescu formează un trio pentru performanță în patinaj viteză!

Mex Nedelea și Mihaela Hogaș sunt campioni la Inzell. Patinatorii români fac totul pentru visul olimpic. Pregătirea din Germania pe gheață a continuat cu întreceri care le-au adus titluri naționale.

”Am concurat cu o întindere la inghinalul stâng, problemă destul de severă. Am strâns din dinți destul de mult atât la încălzire cât și pe gheață,dar mă bucur că am putut concura, asta e important pentru mine. Încă nu patinez în concurs la nivelul meu adevarat, working on it…-A fost un concurs bun, însă nu sunt mulțumit de timpii din proba de 1000 de metri. Aveam niște așteptări mult peste timpii fugiți, însă nu e capăt de lume. Urmează data viitoare!”-Mex Nedelea pe pagina de socializare.

Mex a fost primul în clasamentul general la 500 de metri! A fost pe doi la 1000 de metri!

Mex Nedelea și Mihaela Hogaș sunt campioni la Inzell, la patinaj viteză

Hogaș, Nedelea și Stănescu adună noi trofee și titluri după Cupa României și Cupa Corona. Victoriile de la concursurile pe role continuă și pe gheață. Tilurile se adună la Naționale pentru Mihaela și Mex, sportivii s-au impus la Inzell, iar antrenorul Bogdan Stănescu analizează.

”Am mai trecut peste o etapă din drumul nostru către marele vis, participarea la Jocurile Olimpice de Iarnă, Beijing 2022. Din septembrie am avut programată revenirea la antrenamentele pe gheață.”-Bogdan Stănescu

La Brașov a fost creată Expoziția cu tematică sportivă la Casa Sfatului.
Expoziția cuprinde echipamente, premii și imagini ale celor mai mari sportivi ai României din trecut și din prezent, precum Nadia Comăneci, Marian Drăgulescu, Simona Halep și Elisabeta Lipă.
La sectiunea de *patinaj viteză* au fost expuse câteva din premiile și echipamentele sportivei  Mihaela Hogaș la Brașov County Museum of History.

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE