sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSPORTURI DE IARNAMexx The Speed Skater anunță Locul 2 mondial Team Sprint U23.

Mexx The Speed Skater anunță Locul 2 mondial Team Sprint U23.

Mexx The Speed Skater participă în Finala Cupei Mondiale U23 din Germania ( 500m/ 1000m/ TeamSprint/ Mass Start ). Este ultima Cupă de U23 pentru Nedelea, Cosmin patinează în 4 curse desfășurate în 2 zile. Antrenor este Bogdan Stănescu.

Mexx The Speed Skater anunță Locul 2 mondial Team Sprint U23.

Mexx The Speed Skater câștigă la Cupa Mondială de Juniori de la Inzell, din Germania! Mex este înscris la probele de 1000m, TeamSprint, Mass Start și 500m, la categoria de Neoseniori.

⛸️

”Mă simt pregătit și nerăbdător să concurez din nou. O să fie 4 curse desfășurate în 2 zile unde ambiția sper să își spună cuvântul.” Mex Nedelea pentru Corona Brașov

În decembrie, Mex Nedelea a obținut medalia de argint la Team Pursuit la Cupa Mondială de patinaj viteză la Seinajoki, în Finlanda. Echipa României a fost fost formată din sportivul Coronei, Mex Nedelea și din sportivii de la CSM Ploiești, Adrian Fierar și Eduard Nițu. În program duminică urmează întrecerile la 500m de la 12:40 și Mass start de la 17:40 ( ora României )!

Mex Nedelea a obținut medalia de argint la Cupa Mondială de patinaj viteză

Mex Nedelea a obținut medalia de argint în Finlanda la Team Pursuit U23 cu echipa României!

„O clasare care s-a lăsat foarte mult așteptată. Sunt foarte bucuros că am reușit un așa rezultat pe plan mondial pentru România. Este o probă lungă și grea, însă am reușit împreună cu echipa să ne menținem forma până la final și să luăm argintul la proba de pursuit. În ciuda accidentării mele, acest rezultat îmi arată că se poate și mă motivează pentru restul sezonului pentru că nu vreau să mă opresc aici!” – Mex Nedelea pentru Corona Brasov

Mex Nedelea – Speed Skater este campion național la Short Track

”E mereu o plăcere să concurez și la short track. Adrenalina, viteza, plăcerea este ce pot descrie că simt când sunt pe gheață. Am mers să mă distrez, dar am mers tare!! Pot spune că sunt printre primii patinatori din țară, dacă nu chiar singurul, care este campion natțional la toate disciplinele!! Campion național la Role. Campion Național pe gheață atât la Sprint cât și la Poliatlon. Campion national Short Track.E minunat să patinezi știind că ai saltele de protecție, fără să iți fie frică să mergi la limită.”

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE