Mihaela Hogas e pe locul doi dupa cele 3 Cupe Mondiale la patinaj viteza pe gheata!

0
933
Mihaela Hogas e pe locul doi dupa cele 3 Cupe Mondiale la patinaj viteza pe gheata!

Mihaela Hogas e pe locul doi dupa cele 3 Cupe Mondiale la patinaj viteza pe gheata! Sportiva antrenata de Bogdan Stanescu a strans 221 de puncte. Pe primul loc s-a plasat rusoaica Irina Kuznetsova cu 250 de puncte. Mihaela Hogas concureaza la categoria neo senioare. In finala din Italia, de la Baselga di Pine, Mihaela a castigat medalia de bronz!

Mihaela Hogas e pe locul doi in lume la patinaj viteza pe gheata!

In concursul de la Baselga di Pine, Mihaela a fost intrecuta de rusoaica Irina Kuznetsova. Pe locul trei a terminat chinezoaica Xi Dongxue! Asiatica a terminat pe 3 in ierarhia la general dupa Mihaela Hogas cu 220 de puncte. Mihaela a avut 221!

Bogdan Stanescu a vorbit imediat dupa concurs pentru AIMX.RO!

„Este mai mult decat ne asteptam! Rezultatul ne da mari sperante catre obiectivul final: Jocurile Olimpice din 2022.” -Bogdan Stanescu

Mihaela Hogaș a castigat medalia de argint la patinaj viteza pe distanta de 500 de metri la Cupa Mondiala din Helsinki. Iata declaratia oferita de antrenorul Mihaelei dupa intrecerile din Finlanda si de acum din Italia in exclusivitate pentru AIMX!

Mihaela Hogas e pe locul doi dupa cele 3 Cupe Mondiale la patinaj viteza!
Bronz la Finala din Italia si locul doi la general pentru tandemul Hogas-Stanescu!

„O medalie mult asteptata. Dupa un sezon dificil, anevoios in care nu ne-am putut pregatii asa cum ne-am propus. Din cauza imposibilitatii de a respecta programul de pregatire propus cu concursuri bune sau mai putin bune. Dupa multa munca am reusit sa castigam aceasta medalie mult dorita.  In 2016 la Lillehamer la Jocurile Olimpice de Juniori  am castigat medalia de bronz in proba te-am sprint. Atunci ne-am propus sa castigam o medalie si in Cupele Mondiale la o proba individuala. Am vrut sa ne confirmam valoarea in clasamentul mondial! Iata ca dupa 3 ani de munca am reusit sa castigam medalia. Dupa cum am mai spus a fost un sezon dificil! Nu mi-am putut respecta programul de antrenament in totalitate. Speram ca in viitor sa obtinem tot ce avem nevoie! Vrem sa facem in continuare performanta in acest sport dificil de practicat in tara noastra , dar cu rezultate bune. Noi ne continuam drumul…”-Bogdan Stanescu

Autor:Ovidiu Pețenghea