Mihaela Nunu câștigă Semimaratonul de la Brașov la categoria 30-39 de ani

257
Mihaela Nunu câștigă Semimaratonul de la Brașov la categoria 30-39 de ani

Mihaela Nunu câștigă Semimaratonul de la Brașov în 02:25:36 la categoria 30-39 de ani. Top trei a fost completat de Cristina Catrina și de Diana Gal.

Mihaela Nunu câștigă Semimaratonul de la Brașov la categoria 30-39 de ani

Mihaela Nunu câștigă din nou! În palmares atleta mai are titluri naționale și e campioană balcanică la 800 metri. Ingrid Mutter s-a impus la Brașov la categoria 18-29 de ani în 02:01:21 la Seminaratonul de la Brașov.

Mihaela Botnari s-a impus la Cros în 00:52:30 devansându-le pe Iulia Toloarga și pe Andra Anghel. Alin Ionuț Zinca a câștigat în 00:40:19. Damian Bogdan și Peter Herman au fost în top 3. Zinca și Bogdan Damian s-au întrecut pentru victorie și la Semimaraton. Întrecere la care top trei a fost completat de Gheorghe Surlea.

Cristian Moșoiu a câștigat Maratonul în 03:26:35. Top trei a fost completat de Alexandru Blejdea și de Robert Hajnal.

Mara Voicu s-a impus la Maratonul de la Brașov în 04:59:01. Top trei a fost completat de Eniko Bartok și de Simona Mihai.

Timpii sunt afișați aici!

Startul s-a dat din Piața Sfatului din apropierea Muzeului de Istorie. Concurenții au alergat pe lângă Biserica Neagră, au traversat strada Nicolae Bălcescu către Poarta Schei. Odată trecuți de aceasta, au trecut pe lângă arena Liceului Sportiv. Apoi au continuat în urcare până pe aleea de sub Tâmpa (Tiberiu Brediceanu).

De pe aleea Tiberiu Brediceanu au urcat pe Drumul serpentinelor, către coama Tâmpei, pe marcaj triunghi roșu. Din Vârful Tâmpa participanții au coboarât în Șaua Tâmpei. Au urmat drumul forestier,în ușoară urcare și au ajuns pe culmea Crucurului. A urmat Poiana Ruia și urcarea în paralel cu pârtia Sulinar până pe Vârful Postăvaru (1799 metri). Din vârf au coborât la Cabana Postăvaru, iar mai departe în Poiana Brașov.

Traseul a fost pe lângă Peștera de Lapte și a coborât până în Poiana Stehil.Concurenții au ajuns la Fântânița Dreptății și apoi urcarea în Șaua Tâmpei. Au urmat drumul forestier până în promenada ce înconjoară muntele Tâmpa. A urmat aleea Tiberiu Brediceanu, alergare înspre Piața Sfatului și Finish, în sens invers pe traseul de la start!!

Sursa Brașov Maraton!

Pe AIMX aflați aici  vești despre sportivii României care participă la Tokyo!