Mihail Chindris si Alex Toma se gandesc la intrecerea de la Mamaia

0
702
Mihail Chindris si Alex Ion se gandesc la intrecerea de la Mamaia

Mihail Chindris a revenit hotarat sa faca rezultate de referinta dupa pauza cauzata de coronavirus. Mihail s-a remarcat la Campionatul Național de Cross Triathlon organizat la Sfântu Gheorghe pe data de 29.08.2020. La categoria U23 a castigat sportivul de la CS Politehnica Cluj. Rezultatele s-au imbunatatit si pe plan international. Surpriza competiției a venit la Cupa Serbiei pe distanța sprint unde Chindriş Mihail și Alex Toma au fost pe primele doua locuri.

Mihail Chindris a castigat in Serbia si se gandeste la o noua performanta la Mamaia, in octombrie.

Ca rezultate importante pentru Mihail sunt locul 3 la Campionatul National anul acesta si anul trecut. Locul 3 la Campionatul Balcanic anul trecut in Istanbul.

Team Triatlon Romania se remarca in Serbia. Victorie pentru Chindris
Photo by Radu-Cristi, Isostar Romania

”Anul acesta a fost un pic frustrant, dar cred ca pentru toata lumea. Nu am putut inota prea mult. Nici acum nu avem bazine deschise in Cluj si concursurile au inceput sa se tina destul de tarziu. Dar a fost bine ca s-au putut organiza macar unele dintre ele. Si aceasta deplasare in Serbia organizata de Federatie a ajutat pentru a ne tine motivati. In acest an voi mai participa la Mamaia la Campionatul National de sprint si la Campionatul National de duathlon. Obiective ar fi sa-mi imbunatatesc inotul, care este foarte important pentru a prinde un pluton la bicicleta si pe anul acesta un rezultat cat mai bun la Mamaia.”

Alex Toma a fost pe doi la intrecerea din Serbia:

Mihail Chindris si Alex Toma se gandesc la intrecerea de la Mamaia
Photo by Radu-Cristi.
— cu Toma Alex în Belgrad.

”M-am distrat a fost si un antrenament bun de intensitate pentru mine inainte de half-ul de la Mamaia. L-am asteptat pe Mihai la bicicleta pentru a ne putea departa de sarbi . Pentru mine a fost si greu conducand masina cu care ne-am deplasat atatea sute de kilometri. Inclusiv in dimineata cursei am condus 3 ore , treziti toti de la ora 4.”

Pe AIMX aflati aici si despre laureatii Romaniei la intrecerile balcanice de atletism de la Cluj.

Autor: Ovidiu Pețenghea