aimx.ro face deplasarea la Mondialul de Ultramaraton Montan, Spania. Romania are 5 sportivi.

498

 Spania este gazda Campionatului Mondial de Ultramaraton Montan in 2018. Competitia la care participa cei mai valorosi alergatori montani din lume se desfasoara pe traseul concursului Penyagolosa Trails. 49 de natiuni trimit sportivi. Romania este prezenta in premiera la Mondial. 5 sportivi vor alerga sub drapelul tarii noastre. aimx.ro merge in Spania pentru a fi alaturi de sportivii Romaniei si a va informa in legatura cu evolutia lor. Partenerul nostru este agentia de turism Explore Travel, o agentie cu o experienta pe piata de 12 ani. 

Sambata, 12 mai, la ora 7 dimineata (ora Romaniei) se da startul la Mondialul de Ultramaraton Montan. 

Mondialul de Ultramaraton Montan  Trei baieti si doua fete vor reprezenta Romania in premiera la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan. Robert Hajnal, Radu Milea si Andrei Tale sunt cei trei sportivi care formeaza echipa Romaniei la masculin. Ana Cristina Constantin si Cristina Cecan sunt ambasadoarele noastre pentru concursul feminin.

Robert si Radu se afla in Spania de aproape o luna de zile, timp in care s-au pregatit intensiv pe traseul competitiei. De sambata si Andrei Tale a ajuns la Castellon. Cristina Cecan va pleca din Romania marti pentru a se alatura lotului, in timp ce Ana Cristina Constantin este stabilita in Spania. Antrenorul Romaniei pentru Mondialul de Ultramaraton Montan este Sergiu Dascal.

Traseul are o lungime de 85 de kilometri, cu 5000 de metri diferenta de nivel. Se pleaca de la nivelul marii si se urca pana pe varful San Joan de Penyagalosa, 1280 de metri.

Penyagolosa Trails ajunge in 2018 la a 20-a editie.

In paralel cu Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan se vor desfasura si cursele din cadrul Penyagolosa Trails (concurs ajuns la a 20-a editie): 60 si 109 kilometri. Si aici Romania va avea reprezentanti numerosi. Mare parte din trasee sunt similare cu cel pe care se alearga Mondialul de Ultramaraton Montan. aimx.ro va fi de joi in Spania pentru a va tine la curent cu acest eveniment deosebit de important. Toate informatiile le veti avea pe www.aimx.ro, dar si pe pagina de facebook.

 aimx.ro face deplasarea impreuna cu Explore Travel. Este prima agentie de turism din Romania care ofera pachete speciale pentru sportivi la diverse competitii din lume, prin divizia speciala de sport www.explore-sport.ro

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: facebook Penyagolosa