„Mos Craciun” aduce o proba noua in concursul de alergare „I ASI in TRAIL”

264

Concursul de alergare „I ASI in TRAIL” ajunge la a patra editie in 2019. „Mos Craciun” a facut un anunt surpriza. De anul viitor apare o noua proba. Cea de maraton. „I ASI in TRAIL” se va desfasura pe 14 aprilie, in padurea Barnova de langa Iasi.

S-au deschis inscrierile pentru concursul de alergare „I ASI in TRAIL”

concursul de alergare I ASI in TRAILSchimbari majore pentru a patra editie a concursului de alergare „I ASI in TRAIL”. Dupa ce s-a alergat cu „casa inchisa” in 2018 organizatorii vin cu mai multe surprize. Cea mai importanta este organizarea unei probe de maraton. „Concursul nostru s-a dezvoltat de la un an la altul pe mai multe dimensiuni, ceea ce ne da incredere să lansam o noua provocare, deopotriva pentru voi cat și pentru noi: o proba de maraton. Speram ca noua proba sa ne ajute sa facem cunoscuta frumusețea, diversitatea cat si intinderea ampla a padurilor pe care suntem norocoși sa le avem in apropierea Iasului”, au declarat organizatorii competitiei.

Cei mai rezistenti dintre alergatori vor parcurge un traseu de 44,7 kilometri, cu 1300 de metri diferenta de nivel. Proba de maraton a fost denumita „Codrii Iasilor”. Nici traseul de cros nu mai e ce-a fost. Organizatorii i-au dublat lungimea: de la 6 kilometri, la 12,5. Daca doriti o distanta intermediara intre cros si maraton puteti alege distanta de semi.

Concursul de alergare „I ASI in TRAIL” este o cursa certificata ITRA si calificanta pentru UTMB

Un record de participanti s-a inregistrat anul acesta: peste 500. Organizatorii pun la bataie pentru a patra editie 650 de locuri. 100 sunt rezervate probei de maraton. Locul intai va fi premiat cu 4000 de lei, iar 1000 de lei va primi castigatorul de la semi. Timpul limita pentru a ajunge la finishul probei de maraton este de 7 ore. La semi ai la dispozitie 3 ore si jumatate, iar la cros o ora si 20 de minute.

Ca sa te inscrii la cea de-a patra editie a concursului de alergare „I ASI in TRAIL” intra aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire