sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONINicolas Modi obține prima medalie la karate, la noua categorie de Juniori!

Nicolas Modi obține prima medalie la karate, la noua categorie de Juniori!

Nicolas Modi obține prima medalie la KARATE1 YOUTH LEAGUE VENICE 2022. Un loc trei care confirmă forma ascendentă a juniorului. Nicolas a progresat rapid. În 2017, la CS Kentos Karate Timișoara a făcut parte din echipa care a cucerit 9 titluri de campioni naționali. Nicolas Modi s-a remarcat la Kata și Kumite.

Nicolas Modi obține prima medalie imediat cum a schimbat categoria. Este un fenomen!

Nicolas Modi obține prima medalie la karate, la noua categorie de Juniori!

”Prima competiție oficială în noua categorie de Juniori! Obiectiv îndeplinit, în condițiile în care după o entorsă la gleznă, în finala Campionatului Mondial din Turcia, ne-am antrenat două săptămâni în ultima lună și încă nu este recuperat în totalitate, acuzând dureri!”-Ștefan Modi după locul 3 obținut de Nicolas la KARATE1 YOUTH LEAGUE VENICE 2022.

În perioada 17-19 Iunie 2022, s-a desfășurat în Cehia, la Praga, cea de-a 49-a ediție a Campionatului European de Karate pentru cadeți, juniori și sportivi la nivel U21, la care au participat 1085 de sportivi, din 48 de țări.

Sportivii români au avut evoluții foarte bune, reușind să se califice în opt finale mici, pe opt categorii diferite, câștigând patru medalii de bronz pentru România. Trei dintre medalii au fost în proba de Kumite (luptă), iar Nicolas Modi a cucerit medalia de bronz la proba de Kata (exercițiu prestabilit).

Anul trecut la Cupa Memorială Sándor Péter la karate, Nicolas a fost pe podium la kata masculin.

Modi Alexandru Nicolas a obținut medalia de bronz la kata, la categoria cadeți masculin! Această performanță confirmă valoarea lui Nicolas care a arătat constanță în evoluțiile internaționale obținând medalii la cele mai importante competiții WKF, conform FRK!

Modi Alexandru Nicolas are bronz la Campionatul Mondial de Karate WKF
sursa Federația Română de Karate

Modi Alexandru Nicolas a ocupat locul 1 în clasamentul mondial de mai bine de 1 an și a confirmat la nivelul său și la Campionatul Mondial.

Federația Română de Karate anunță că este prima medalie mondială obținută în proba de kata din istoria karate-ului românesc!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE