Ovidiu Ionescu adună medalii pentru România la Doha. Pe podium la tenis de masă

0
760
Ovidiu Ionescu adună medalii pentru România la Doha. Pe podium la tenis de masă
sursa Federația Română de Tenis de Masă

Ovidiu Ionescu adună două medalii timp de o săptămână la WTT Middle East Hub!După medalia de bronz obținută la dublu mixt cu Bernadette Szocs, în cadrul WTT Contender Doha, Ovidiu Ionescu a câștigat și medalia de argint! Ovidiu și-a continuat forma bună și la WTT Star Contender Doha. Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles, vicecampionii mondiali din 2019, au disputat finala de la dublu masculin și au obținut argintul după ce au pierdut cu 3-2 cu perechea aflată pe locul 1 mondial. Sportivii Sangsu Lee și Youngsik Jeoung din Coreea de Sud au câștigat turneul.

Ovidiu Ionescu adună victorii și medalii în Qatar. La WTT Star Contender Doha, Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles au obținut victorii cu Dang Qiu și Patrick Franziska (Germania), contra tandemului Noshad Alamiyan/Nima Alamian (Iran) și au învins japonezii Mizuki Oikawa și Yukiya Uda.

Ovidiu Ionescu adună medalii pentru România la Doha. Pe podium la tenis de masă
sursa Federația Română de Tenis de Masă

La același turneu, Elizabeta Samara a câștigat medalia de bronz.
Samara a învins-o în şaisprezecimi pe Ganna Gaponova, din Ucraina. Eliza a trecut cu 3-0 (11-9, 11-8, 11-3) în optimi. A urmat succesul în fața japonezei Kasumi Ishikawa, numărul nouă mondial. A fost tot 3-0 (13-11, 11-9, 12-10). Succesul în sferturi a fost contra sportivei Hayeong Kim (Coreea de Sud), cu 3-2 (15-13, 7-11, 6-11, 11-8, 14-12).

Bernadette Szocs a pierdut în şaisprezecimi în faţa braziliencei Bruna Takahashi, după 1-3 (7-11, 11-8, 3-11, 9-11).

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au fost pe podium la WTT Contender Doha, în turneul precedent. A fost prima competiție internațională pentru Szocs, Eliza Samara, Irina Ciobanu și Daniela Dodean Monteiro în 2021.

La WTT Middle East Hub – WTT Star Contender de la Doha, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs nu au avut mai mult succes la dublu mixt, cedând în optimi în faţa francezilor Tristan Flore și Prithika Pavade, cu 0-3 (9-11, 8-11, 9-11).

La dublu feminin, Daniela Dodean Monteiro şi Eliza Samara au pierdut în optimi în faţa perechii taiwaneze Szu-Yu Chen/Hsien-Tzu Cheng, cu 1-3.

Pe AIMX aflați aici și câștigătorii de la Naționalele de schi alpin