sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXPistolarul Luca Joldea câștigă Grand Prix-ul din Slovenia!

Pistolarul Luca Joldea câștigă Grand Prix-ul din Slovenia!

Pistolarul Luca Joldea câștigă Grand Prix-ul din Slovenia!

Pistolarul Luca Joldea a reușit să egaleze recordul național de juniori stabilit în urmă cu doi ani la Oradea tot de el, 582 de puncte și a câștigat Grand Prix-ul din Slovenia!

Luca Joldea este vicecampion european de juniori în 2023. Are în palmares o medalie de bronz la Mondiale în 2021, în proba de dublu mixt, tot la juniori, alături de o altă pistolară de la CSM Arad, Daria Haristiade. Are medalia de argint la Europene în 2022, la Grand Prix-ul de juniori în proba de pistol liber, 50 de metri, în cadrul Campionatelor Europene de glonț de la Wroclaw (Polonia). Federația de Tir Sportiv este condusă de arădeanca Lucia Mihalache, fostă taleristă de mare succes a României, care deține și funcția de director al CS Muncipal Arad. 

Sursa CSM ARAD.RO

Anul trecut, Luca Joldea a câștigat puternicul Open de tir al Ungariei. În finala de 8, arădeanul a tras foarte bine, 247 de puncte.

Pistolarul Luca Joldea câștigă Grand Prix-ul din Slovenia! Luca Joldea a câștigat proba de pistol a juniorilor, la Openul Ungariei!
SURSA CSM ARAD

Luca Joldea a câștigat la a 18-a ediție a puternicului Open de tir al Ungariei, competiție desfășurată la Budapesta.

Un nou rezultat de top pentru Luca Joldea, care este medaliat cu argint la Grand Prix-ul european de juniori în proba de pistol liber, 50 de metri, la Europenele de glonț de la Wroclaw în Polonia. La Campionatul Mondial Luca Joldea a ocupat locul 15 din peste 60 de participanți în proba juniorilor, cu 573 de puncte.

Luca este multiplu campion și medaliat, dar și recordmen național, a concurat și la Campionatele Europene, unde a tras în proba de aer comprimat a juniorilor, clasându-se pe locul 12, cu 565 de puncte. Sursa CSM ARAD.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE