Predescu si Dragomir au castigat medalii la Europeanul de scrima sub 23 de ani

388
Predescu si Dragomir au castigat medalii la Europeanul de scrima sub 23 de ani

Predescu si Dragomir sunt protagonistii primei zile pentru Romania la Campionatele Europene de scrima Under-23 de la Plovdiv. In Bulgaria, Alexandra Predescu a cucerit medalia de argint in proba feminina de spada. George Dragomir a obtinut medalia de bronz la sabie.

Predescu si Dragomir au pierdut ultimele meciuri in fata reprezentantilor Italiei.

Alexandra Predescu a fost invinsa in finala de italianca Roberta Marzani, cu 15-6.

Predescu si Dragomir au castigat medalii la Europeanul de scrima sub 23 de aniIn primul tur, Alexandra a castigat cu 15 la 11 in fata sarboaicei Jana Grijak. Pe lista au urmar suedeza  Cecilia Lehrman (15-4), a fost apoi succesul cu 15-4 in fata finlandezei Ilona Syvala. Alexandra a trecut in sferturi de Alexandra Louis Marie din Franta. A fost 15-8. In semifinale Alexandra Predescu a castigat cu 15-14 in fata rusoaicei Irina Ohotnikova medaliata cu bronz la fel ca Anastasia Soldatova.

Bianca Benea a ocupat locul 10 la spada, Mihaela Leonte s-a clasat pe 34, iar Denisa Barosan pe 59.

La sabie, George Dragomir a intrat in posesia medaliei de bronz dupa ce a pierdut semifinala cu italianul Leonardo Dreossi. Scorul a fost 12-15. In finala, Dreossi a fost invins cu 15-11 de rusul Anatoli Kostenko. La fel ca George Dragomir, Raoul Bonah a fost medaliat cu bronz.

George Dragomir a intrat direct in turul al doilea. George a castigat cu 15-6 in fata polonezului Piotr Szczepaniak. In optimi a fost duel romanesc. Dragomir a trecut de compatriotul sau Paul Ursachi, cu 15-9. George Dragomir a castigat in sferturi in fata germanului Lorenz Kempf. Scorul a fost 15-13.

Predescu si Dragomir au castigat medalii la Europeanul de scrima sub 23 de aniGeorge Dragomir a adus medalia de argint pentru Romania dupa 19 ani la Mondialele de juniori. La Torun, in Polonia, George a luptat pentru titlul suprem, dupa ce a trecut cu 15-9, de italianul Mignuzzi. Finala a fost tot cu un italian, Roma, cel care a castigat aurul, cu 15-8.

Dupa infrangerea cu George Dragomir, acum la Europenele U23, Ursachi s-a clasat pe locul 14, Matei Cidu a terminat pe 30, iar Codrin Cozmuleanu s-a clasat pe 31.

Joi sunt programate probele individuale de spada masculin si floreta feminin.

Pe AIMX.RO puteti citi aici si despre cea mai buna gimnasta la aerobic!