Pregatiri la Constanta pentru jucatorii Romaniei la tenis de masa

0
932
Pregatiri la Constanta pentru jucatorii Romaniei la tenis de masa

Pregatiri la Constanta pentru Rares Sipos. Federatia Romana de tenis de masa a facut un reportaj din cantonamentul tricolorilor.

Pregatiri la Constanta sub atenta supraveghere a antrenorilor Filimon.

Antrenorii loturilor nationale de tenis de masa, Viorel Filimon si Andrei Filimon au vorbit pentru Federatia Romana de Tenis de Masa.

Pregatiri la Constanta pentru jucatorii Romaniei la tenis de masa

”Ne putem prezenta la concurs dupa acest cantonament. Deocamdata nu stim cand!A trebuit sa stam mult in casa. Sper sa nu se mai repete!”-Andrei Filimon

Viorel Filimon isi pregateste fetele pentru Jocurile Olimpice.

”Sa supraveghez in conditiile acestea restrictive e mai usor decat inainte. Ce se invata in 10-15 ani e greu sa uiti in doua, trei luni. Ei, de la primul cantonament, sunt la nivelul constant de pregatire. Visul nostru e medalia olimpica”. -Viorel Filimon

Rares Sipos se pregateste hotarat ca in momentul in care va afla ca poate sa concureze sa fie in forma.

”Imi este foarte dor de concursuri. E bine ca ne putem antrena impreuna. Este al treilea cantonament, imi place mult in cantonamente. Imi place sa fiu cu echipa, ne distram si muncim. Este insa foarte, foarte cald in sala”. -Rares Sipos pentru Federatia Romana de Tenis de Masa.

Rares Sipos este campionul delegatiei Romaniei care a participat anul acesta la Granada. 14 sportivi romani au jucat la turneu. La feminin au fost in Spania: Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Elena Zaharia, Irina Ciobanu si Daniela Dodean Monteiro. La masculin Romania a fost reprezentata de Rares Sipos, Hunor Szocs, Darius Movileanu, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Alexandru Cazacu, Cristian Chirița si Florin Spelbuș.

Pregatiri la Constanta pentru jucatorii Romaniei la tenis de masa

Rares Sipos a fost campionul din Granada! Adina Mihaela Diaconu a fost finalista! Medaliile au fost obtinute in turneul rezervat categoriei sub 21 de ani!

Rareş Sipos a cucerit medalia de aur la simplu masculin U21, după o finală cu sportivul Germaniei, Fanbo Meng, scor 3-1.

Pe AIMX aflati aici cum domina Ana Maria Branza Popescu in Cupa Mondiala de scrima.