Prima ediție a Ovidio Running o cursă de alergare în centru istoric al Constanței

0
397
Prima ediție a Ovidio Running o cursă de alergare în centru istoric al Constanței
sursa Facultatea de Educatie Fizica si Sport

Prima ediție a Ovidio Running face parte din manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Constanței și se constituie în urma parteneriatului dintre orașele Constanța și Sulmona, orașe înfrățite.

Prima ediție a Ovidio Running, cursă de alergare de 3 kilometri în centru istoric al Constanței  a fost câștigată de Andreea Marcov și de Carol Popa

Iată premianții:

Fete

 1. Marcov Andreea
 2. Marcucci Serena
 3. Jieanu Roxana
 4. Munteanu Irina
 5. Romasco Claudia
 6. Gal Karina Ioana

Băieți

 1. Popa Carol
 2. Sterea Andrei
 3. Posoiu Marian Nicolae
 4. Toader Alexandru
 5. Ghizilă DACIAN
 6. Ilie Gabriel

EASMH

 1. Yasmin Ismail
 2. Gheorghisor Dana
 3. Bustean Ana Bianca
 4. Dragoi Adina Elisabeta

Băieți-nevoi speciale EASMH

1.Serif Erkan 2 Nasta Adrian 3 Oprișor Răzvan

4 Miron Sebastian

5 Musi Alexandru

6 Mergeani Mihai

” Veronica Negreanu cea mai varstnica partipanta la crosul din weekend: 91 de ani!” a postat pe pagina de socializare si campioana Dya Pivniceru.

Despre Diana cititi aici pe AIMX!

Competiția de alergare inițiată de orașul Sulmona, a regăsit aceeași denumire și caracteristici de alergare în orașul Constanța, celebrând poetul latin Ovidius și punând în valoare brandul identitar al lui Publius Ovidius Naso, poetul născut la Sulmona și exilat în Tomis (Constanța de astăzi).

Peste 1.500 de participanți au luat startul la evenimentul organizat de Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa şi Primăria Sulmona (Italia).

Carol Popa face parte din generația cu rezultate remarcabile la cadeţi. Sportivii României au dominat competiţia de la Cupa Serbiei 2020: Bianca Rusu Eremia – locul 1, Maria Amalia Singuran – locul 2, Ariana Chiş – locul 1, Alexandra Sophie Iofciu – locul 3 (cadete), Darius Octav Teişanu – locul 1, David Jipescu – locul 3, Carol Popa – locul 1, Raul Petre – locul 2, Lucas Grigoriu – locul 3 (cadeţi). Găsiți amănunte pe AIMX, AICI! Progres și la Triatlon pentru Carol Popa de la ACS Atena, care a obținut locul 8, fiind cel mai tânăr sportiv din primii 17 clasați la Yenisehir.