Primele întreceri pentru Team Tentea în 2024 la bob

0
105
Primele întreceri pentru Team Tentea în 2024 la bob

Primele întreceri pentru Team Tentea în 2024, Mihai Cristian Tentea și George Iordache au încheiat pe patru întrecerea de bob de la Altenberg. În Cupa Europei au avut al cincelea rezultat.

La întrecerea Junior European Championships (EC Bobsleigh) echipajele din Germania s-au întrecut pentru victorie la Altenberg. Hans Peter Hannighofer și Tim Becker au fost urmați de Alexander Czudaj și de Jörn Wenzel. Top trei a fost completat de echipajul din Elveția format din Timo Rohner și din Mathieu Hersperger. Echipajul format din Andrei Turea și Alexandru Cordos a fost pe 7. Andrei Nica și Rares Dinca au terminat pe 9.

Pe cinci ianuarie, Mihai Cristian Tentea și George Iordache au terminat pe cinci întrecerea din Cupa Europei la Bob. Echipajele din Germania au monopolizat podiumul. Au câștigat Hans Peter Hannighofer și Tim Becker. Pe locul doi au terminat Maximilian Illmann și Costa Laurenz. Al treilea echipaj al Germaniei care a urcat pe podium a fost format din Alexander Czudaj și din Jörn Wenzel. Timo Rohner și Mathieu Hersperger au încheiat cu al patrulea timp în fața reprezentanților României. Andrei Turea și Alexandru Cordos au fost pe 9. Andrei Nica și Rares Dinca au fost pe 11.

În 2023 a fost podium pentru tricolori în Norvegia! La Lillehamer România a concurat în Cupa Europei la Bob!

Tentea Mihai Cristian Pacioianu Mihai Daniel Daroczi Nicolae Ciprian Iordache George au încheiat cu Total: 1:43.47   (+0.57). Echipajul Germaniei a câștigat în formula Illmann Maximilian Wobeto Philipp Proske Henrik Koller Lukas Total: 1:42.90!

Pe AIMX citiți aici și vești din Natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea