sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăALERGAREPrimii pasi in atletism proiect de promovare in scoli! Este postulata aparitia...

Primii pasi in atletism proiect de promovare in scoli! Este postulata aparitia salilor de intreceri

Primii pasi in atletism este un proiect care s-a nascut din pasiunea pentru sport, pentru formarea copiilor, pentru promovarea unei vieti sanatoase prin miscare.

Primii pasi in atletism a starnit interesul atletei anului in 2017!

”Incurajez micii participanti sa vina cu sufletul deschis, sa descopere placerea practicarii acestui sport” –Alina Rotaru campioana mondială universitara la lungime si ambasador al proiectului Primii pasi in atletism.

Anul a inceput cu un plan de crestere al concursurilor in scoli. E important ca elevii care obtin rezultate bune la intreceri sa continue la etapa de sector si ulterior la etapa municipala.

„Scopul nostru este ca prin proiectul Primii pasi in atletism” sa generam o baza mai mare de selectie pentru atletismul de performanta. „ -Sorin Panait, organizator, presedintele A.S.I.C.

Organizarea concursurilor scolare au ca scop motivarea copiilor, pentru ca acestia sa-si  doreasca sa ramana pe pista, pentru a ajunge viitori mari campioni.

 Primii pasi in atletism e gandit ca un proiect de preselectie si promovare a tinerilor atleti.

„Vom cauta sa ducem acest proiect la nivel national. Vrem ca in fiecare judet sa  existe cate un nucleu de oameni pasionati – profesori, antrenori, parinti si copii, care sa contribuie la dezvoltarea sa.” -Sorin Panait

 Primii pasi in atletism incep si in tabara de pregatire pentru toti copiii care au fost premiati in cadrul Galei din 27 ianuarie.

Inca se lucreaza la calendarul evenimentelor, el va fi disponibil pe site.

Un alt obiectiv major promovat de Sorin Panait  este sensibilizarea autoritatilor cu privire la necesitatea aparitiei in capitala, a unei noi sali de atletism. In acest moment, nu exista in Bucuresti o sala de atletism unde se pot organiza competitii de talie internationala. Sali precum cea existenta la C.S.N. “Lia Manoliu” trebuie construite pentru ca ele deservesc nu numai atletii, ci pe toti sportivii care au nevoie de pregatire fizica pe timp de iarna.

” In acest sens, am inceput sa strangem semnaturi pentru sustinerea demersului nostru. Asadar, daca vreti sa va puneti “amprenta” pe viitoarea sala de atletism ce sa va ridica in Bucuresti, o puteti face acordandu-ne o semnatura de sustinere! Impreuna putem implini un vis!” – Sorin Panait

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE