Progres la Triatlon pentru echipa României. Rezultate la Yenisehir

0
411
Progres la Triatlon pentru echipa României. Rezultate la Yenisehir

Progres la Triatlon într-o Cupă Europeană pentru juniorii României!Europe Triathlon Junior Cup Yenişehir a găsit în formă delegația tricoloră. Alice Perjoiu de la Seven Sport Club a obținut locul 5. Ariana Chiș de la CS Politehnica Cluj a obținut locul 10. Delia Dudău de la CS Politehnica Cluj a obținut locul 11. Raul Petre de la ACS Atena a obținut locul 19. Cătălin Sviderski de la CS Politehnica Cluj a obținut locul 29. Antrenori: Flabio Carmona, Doicescu Cristian Iulian și Iosif Crișan.

Progres la Triatlon pentru Carol Popa de la ACS Atena, a obținut locul 8, fiind cel mai tânăr sportiv din primii 17 clasați la Yenisehir.

În martie, Federația Română de Triatlon a fost premiată alături de Federația Turcă și cea Slovenă și pentru programul de juniori.

”Suntem copleșiți de aprecierea ETU European Triathlon Union și de faptul că ne consideră un model de dezvoltare.S-au legat multe prietenii și multe relații foarte importante pentru viitorul federației noastre. Din perspectiva federației Europene, federația noastră este pe un drum foarte bun și ne dorim să ne ridicăm conform așteptărilor. Aceste rezultate sunt rodul muncii în echipă și al unei viziuni foarte clare!”-postare făcută de Federația Română de Triatlon

Progres la Triatlon pentru echipa României. Rezultate la Yenisehir
Alice Gabriela Perjoiu
Ariana Chiș și
Delia Oana

Vlad Stoica este președinte al Federației Române de Triatlon din noiembrie 2020. A devenit numărul 1 în Federație după decesul fulgerător al regretatului Peter Klosz. Este unul dintre co-fondatorii FRT (2011), iar din 2013 a ocupat postul de vicepreședinte. Ca sportiv a practicat polo și triatlon, iar tatăl său, Ioan Stoica, a fost unul dintre cicliștii de mare valoare ai României și ai clubului CSA Steaua. Vlad Stoica a vorbit într-un interviu, exclusiv Aimx.ro, despre strategia sa de a dezvolta acest sport, obiectivele la nivel de Jocuri Olimpice și cooptarea italianului Simone Diamantini ca head-coach al lotului național. Găsiți detalii aici!

Pe AIMX citiți și despre campioana la sabie individual, AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea