Raveca Islai trage pentru Nationale si pentru Campionatul European! Bilant!

263
Raveca Islai trage pentru Nationale si pentru Campionatul European! Bilant!

Raveca Islai trage si castiga Cupa Romaniei la junioare. Startul de sezon a fost cu o clasare pe podium in Cipru la Tir pentru Raveca Islai si cu noi obiective de performanta! Raveca Maria Islai s-a nascut in 2002 la Bucuresti. Trage profesionist din 2012 si a inceput seria de competitii in 2013.  Marian Carbunaru a calauzit-o si Islai face performanta la CSA Steaua!

Raveca Islai trage si castiga Cupa Romaniei la Talere-Skeet si anunta urmatoarele obiective!

Raveca Islai trage pentru Nationale si pentru Campionatul European! Bilant!”Am inceput anul cu locul 3 la Grand Prix-ul din Cipru. Apoi am obtinut locul 1 in Bulgaria, individual si pe echipe și un loc 4 la un Grand Prix in Cehia. La Cupa Romaniei nu am avut un rezultat extraordinar in calificari. In schimb in finala am avut un total de 52/60 castigand la categoria de juniori. Ma pregatesc in continuare pentru Nationalele ce o sa aiba loc la Bucuresti si pentru Campionatul European ce se va desfasura in Italia.”-Raveca Islai

In urma cu un an Raveca Islai si Vlad Ghetu au tras la Europenele din Leobersdorf si au facut record european in august.

La Skeet, talerele se intersecteaza in fata sportivului care le tinteste.  Standul este compus din opt posturi de tragere instalate in forma de arc de cerc, cu postul nr. 8 in centrul arcului. Tragatorul are cate un cartus pentru fiecare taler pe care sa-l nimereasca.

Poligonul „Iosif Sarbu” din București a fost gazda Cupei Romaniei la tir talere skeet. Ionut Daniel Dancos a reusit sa castige un nou titlu pentru CSM Baia Mare.

Ionut Dancos a doborat 118 talere din 125 in cele 5 serii si alte 52 de talere in finala. Marin Matei (Steaua) a oborat 117 talere plus 29 in finala. Ioan Toman (Steaua) a doborat 110 talere plus 50 in finala pentru locul 2. Nicolae Marin (Comando Solca) a doborat  104 talere plus 39 in finala pentru locul 3.

In perioada 29-31 august este programata finala Campionatului National.

Pe AIMX puteti citi si despre Vlad Ghetu recordman european in articolul postat aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea