Reactii de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta

336
Reactii de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta

Reactii de la Campionatul National. Zinca si Mutter castiga la individual. Steaua si Clujul cucereste titlul, in proba pe echipe. Ionut Galițeanu a facut bilantul pentru Steaua in cele trei campionate pe distanta scurta, lunga si la Ultra. Steaua a castigat 6 medalii de aur: 3 cu echipa si 3 la individual, cu 3 sportivi diferiti!

Reactii de la Campionatul National. Pe locul doi a terminat Gabriel Bularda. Andrei Preda a urcat pe podium la Campulung Moldovenesc, la Campionatul Național pe distanta scurta. Reactii pentru AIMX!

Ce fac, fac din pasiune!-Ionut zinca

Reactii de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurtaGabriel Bularda a fost la intrecere cu stelistii si a urcat pe podium! A castigat la tineret!

”Cursa a fost una tare și pe un traseu foarte greu și dificil! Eram focusat pe Steaua ca sa fiu acolo! Nu a fost nici o batalie cu nimeni, doar cu mine insumi!” Gabriel Bularda

Andrei Preda a fost multumit pentru clasarea pe podium.

”A fost un traseu scurt pentru ce ma pregatesc eu in momentul de fata, insa pe gustul meu, cu multa urcare si o coborare tehnica. A fost o bucla de aproximativ 5 km. cu 500 m. diferenta de nivel pe care am facut-o de doua ori. Am venit pe locul 3 de care ma declar multumit.”-Andrei Preda

Andri Preda a fost intrecut de Gabriel Bularda.

„A preluat conducerea Zinca dupa care eu l-am urmat. El pana sus mi-a dat intre 30 si 50 de metri aproximativ. Pe coborare l-am prins! Am incercat o depasire. S-a tinut dupa mine, dupa care a-2-a tura tot el a luat avans cu 30 de metri si a tinut-o asa pana sus. Pe vale s-a dus!
A fost frumos si vreau sa mentionez ca revin in forma mai buna la anu!”-Gabriel Bularda

Reactii de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurtaAndrei Preda sustine ca traseul a fost mult mai dur decat cel de la Nationalele de lunga distanta.

”Cea mai grea competitie din punct de vedere al traseului unde am alergat anul acesta este Retezat Sky Race. Din pacate 2×2 race a fost in aceeasi zi cu CN de lunga distanta anul acesta, fiind probabil cea mai grea cursa la care am alergat.”-Andrei Preda

Gabriel Bularda este legitimat la C.S.U Știința București si i-a multumit profesorului Ioan Moisa pentru antrenamente și sprijin.

„Pe el nu il consider doar un antrenor! Il pot considera ca pe un tata!Imi este foarte aproape si ma ajuta, imi este alaturi!”-Gabriel Bularda

Aflati pe AIMX ce a declarat castigatoarea titlului national, Ingrid Mutter AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea