„Red Bull Outrun the Lift” cei mai buni timpi pentru Viorel Pălici și Mădălina Florea

0
312
„Red Bull Outrun the Lift” cei mai buni timpi pentru Viorel Pălici și Mădălina Florea
sursa foto Facebook Mădălina Florea

„Red Bull Outrun the Lift” i-a avut remarcați pe: Mădălina Florea (24:01), Viorel Pălici (21:19), Denisa Dragomir (24:11), Andrei Preda (21:25), Ingrid Mutter (27:10), Istvan Gyorgy Szabolcs (21:41), Paul Pepene (21:55), Leonard Mitrica (22:09), Bogdan Damian (22:43), Ionuț Zincă (22:54), Peter Herman (22:55), Alexandru Blejdea (23:51), Cristian Han (24:24).

sursa Facebook, Toma Coconea

„Red Bull Outrun the Lift” 2022 a avut 13 alergători care au dovedit că pot fi mai rapizi decât mașinăria care urcă pe munte, Telescaunul! 

Concurenții au fost provocați să alerge pe un traseu abrupt, care măsoară 2,5 kilometri, urcând 615 metri diferență de nivel, de la cota 1070 la 1685. Telescaunul din Parâng, de la stația de bază și până sus parcurge distanța în 25 de minute.

„Red Bull Outrun the Lift” cei mai buni timpi pentru Viorel Pălici și Mădălina Florea
sursa foto Facebook, Mădălina Florea

”Mă bucur că am acceptat provocarea lui Toma Coconea și am luat parte la Redbull Outrun the Lift, ediția din 2022 și, în același timp, mă bucur că am fost prima fată care a reușit să învingă telescaunul, în atâtea ediții ale competiției. În același timp, a reprezentat o verificare foarte bună pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană ce se va desfășura în Thailanda la începutul lunii viitoare. Sunt extrem de încântată de acest rezultat și de cursa în sine.” Florea Madalina.

”Anul acesta, dragul meu Telescaun, am reușit sa îmi iau revanșa!
Mega happy pentru timpul obținut, fără pregătirea specifică acestor competiții. Felicitări tuturor participanților care au acceptat provocarea lansată de @tomacoconea!” A postat pe Instagram Dragomir.denisad!

Întrecerea a fost în staţiunea Parâng, din Valea Jiului, unde cunoscutul parapantist Toma Coconeapropune ‘Red Bull Outrun the Lift’. O cursă contratimp aflată la ediţia a şasea. Anterior doar 15 alergători au reuşit să ajungă înaintea telescaunului în staţiunea Parâng. Cel mai bun timp a fost obţinut de Gyorgy Szabolcs Istvan, cu 20 minute şi 26 secunde, în 2018.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea