Rezultate de la Pontevedra! Rogoz si Manac au concurat la Aquatlon! Reactii

0
824
Rezultate de la Pontevedra! Rogoz si Manac au concurat la Aquatlon! Reactii
 Rezultate de la Pontevedra: Antoanela Manac locul 7 Elite Aquathlon World Championships. Calificare la San Diego Beach Games! Erick Rogoz locul 12 la Under 23 si locul 41 la Elite Aquathlon World Championships. Antonela Manac a terminat concursul dupa invingatoarea Ulatowska din Polonia. Podiumul a fost completat de Zsanett Bragmayer din Ungaria. Pe 3 a incheiat Itzel Arroyo Aquino din Mexic. Italianca Bianca Seregni a fost pe 4. Eva Daniels din Luxemburg a fost pe 5. Kseniia Levkovska din Azerbaijan a fost pe 6.
Rezultate de la Pontevedra, Manac si Rogoz reprezinta cu succes Romania la competitia mondiala din Spania!
Rezultate de la Pontevedra! Rogoz si Manac au concurat la Aquatlon! Reactii„La ora 15:00 am luat startul la Campionatul Mondial de Aquatlon din Pontevedra, Spania. Am avut de parcurs 1000m inot si 5km alergare. Apa era foarte rece de 14.5 grade insa am reusit sa termin inotul intr-un timp bunicel de 13:30. Traseul de alergare a fost plat cu putina urcare la final. Prima jumatate m-am simtit amortit. Nu imi simteam picioarele dar pe a doua parte am inceput sa imi intru in forma si sa trag mai tare. Am terminat concursul in 32:51 pe locul 12 la categoria U23 si 41 la Elite. Multumesc Federatiei Romane de Triathlon pentru sustinere si increderea acordata !!”-Erick Rogoz
Erick are in program pe 31 mai primul triatlon din acest an! Erick Rogoz Lorincz e intr-un progres care l-a dus pe tanarul triatlonist pe locul 10 in clasamentul juniorilor din Europa. Anul acesta a castigat la juniori la Nationalele de Duatlon. A fost pe 3 la general dupa Bogdan Damian si Ciprian Balanescu. 
Pe 30 mai Erick va participa la Campionatul European de Triatlon din Weert . In obiectiv sunt Europenele pe 31 mai si conform rezultatului pe care il va face va bifa puncte care sa-l readuca in Top 10 la finalul sezonului asa cum a fost in 2018. Detalii aici!

Rezultate de la Pontevedra, reprezentantii Romaniei la Aquatlon au analizat!

Rezultate de la Pontevedra! Rogoz si Manac au concurat la Aquatlon! Reactii” Am luat startul alaturi de 35 de sportive din lume. Am terminat pe locul 7 la general. In aceasta cursa am avut de inotat 1000m in raul din Pontevedra. Temperatura apei avea doar 14.5 grade. Am folosit neoprenul TYR Romania dar pot spune ca am avut de suferit deoarece extremitatiile nu erau protejate. Am degerat la propriu iar la proba de alergare am inregistrat un timp foarte bun pentru mine pe o distanta de 5km (18:00) cu On Romania si Garmin Romania.
Cu punctele castigate la acest Campionat Mondial ma voi califica direct pentru Beach Games (Jocurile Olimpice de Plaja ce vor avea loc in SanDiego-California).”-Antoanela Manac pe pagina de Facebook!

Antoanela Manac se pregateste in continuare pentru Cupa Mondiala de Triathlon Sprint din data de 5 Mai. Antoanela vrea calificarea la  Jocurile Olimpice Tokyo2020!

Autor: Ovidiu Pețenghea