Rezultate in ultima zi la Nationalele de Inot din Bacau! Martin a continuat seria

495
Rezultate in ultima zi la Nationalele de Inot din Bacau! Martin a continuat seria

Rezultate in ultima zi la Nationalele de Inot la care Robert Glinta si Daniel Martin au confirmat! Daniel Martin a castigat cel putin un titlu national in fiecare zi. Sportivul antrenat de Iulian Matei a castigat la 200 metri mixt in fata lui Daniel Alexandru Nicusan. Revelatia competitiei David Popovici a fost pe 3. La 50 de metri liber, Martin reprezentantul bacauanilor a devenit campion la egalitate cu George Adrian Ratiu de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Pe locul trei a incheiat Paul Andrei Rosioru de la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti. Bianca Andreea Costea a castigat la 50 de metri liber. Sportiva de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a intrecut-o pe Sandra Vivoschi Miclaus (Clubul Sportiv Municipal CLUJ NAPOCA). Pe locul trei a incheiat Kristina Maria Schneider de la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti.

Rezultate in ultima zi la Nationalele de Inot din Bacau! Martin a continuat seriaRezultate in ultima zi la Nationalele de Inot la care Robert Glinta a obtinut cel mai bun timp la suta spate, timp pe care daca il mentine sau il imbunatateste se califica la Jocurile Olimpice. Detalii aici!

La 200 metri mixt a castigat Maria Caludia Gadea in fata Alexandrei Dobrin. Top 3 a fost completat de Andreea Ramona Dragoi. Maria Claudia Gadea a castigat si la 400 metri liber. Sportiva de la Steaua a intrecut-o pe colega Simona Savastita. Pe 3 a fost Clara Andreea Spinu de la Clubul Sportiv Scolar Ploiesti.

Bogdan Andrei Scarlat a castigat al treilea titlu. Dupa reusitele de la 800, 1500 a venit titlul si la 400 liber. Sportivul de la Dinamo a fost urmat de Bogdan Mihai Petre (Clubul Sportiv Universitar Pitesti). Pe trei a incheiat Andrei Rusen de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.

Rezultate in ultima zi la Nationalele de Inot unde David Popovici s-a remarcat ca inotatorul revelatie!

La 4×100 metri mixt Steaua s-a impus la feminin! Gabriela Ioana Gadea si sora Maria Claudia Gadea au castigat impreuna cu  Andreea Ramona Dragoi si cu Maysa Ratiu! Stelistele au fost urmate de Katherina Badralexi, Doris Pusztay, Sandra  Miclaus Vivoschi si de Mihaela Helsinia Garboan de la Clubul Sportiv Municipal CLUJ NAPOCA. Podiumul a fost completat de Sabrina Scarlatescu, Alexandra Dobrin, Alexandra Bogdaneci si de Cristina Georgeta Tatar de la Clubul Sportiv Universitar Pitesti.

La 4×100 metri mixt masculin a castigat stafeta Stelei. David Popovici,  Coman Liviu Alexandru, Eduard Rednic si George Adrian Ratiu s-au impus.

Rezultate aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea