Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16 si evolutia Alexiei Nistoroiu

474
Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16 si evolutia Alexiei Nistoroiu

Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16 . Ioana Catalina Ambrus si  Andrei Stanescu invingatori in ultimele probe. AIMX va prezinta top 3 la ultimele intreceri de la Nationale si povestea Alexiei Nistoroiu care s-a aflat pe lista castigatoarelor inca din prima zi de concurs.

Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16!

Ioana Catalina Ambrus a castigat ultimul slalom de la Nationale.  Reprezentanta CSS Petrosani a castigat in  1.26.75. Pe doi a fost Leona Trifu, iar pe 3 Ania Tarsia ambele de la Dinamo club pentru care concureaza si Alexia Nistoroiu.

Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16 si evolutia Alexiei NistoroiuAlexia a avut o participare echilibrata la toate cele 3 concursuri. Este componenta a Clubului Dinamo doar din acest sezon. Rezultatele colaborarii cu Florin Cristea, un antrenor exceptional, au aparut imediat. Inca din prima zi, la GS, Alexia a facut o mansa in care a pus o diferenta de peste o secunda. La Combinata alpina , a etalat calm si determinare  si s-a detasat la 6 secunde. La slalom, prima manșa i-a apartinut, in cea de a doua a avut o usoara ezitare , revenindu-i locul 2. Toate acestea au insemnat munca multa,efort si conduc spre ambitia de a fi cea mai buna si in viitor.

In acest sezon , impreuna cu Florin Cristea , Alexia a progresat! Nistoroiu a avut un rezultat foarte bun si la Cupa Teleferic ! A castigat la slalom.

Alexia a inceput sa schieze in urma cu 6 ani , in apropierea Clujului , la Muntele Baisorii , cu instructori de la Palatul Copiilor. Dupa 4 zile, a participat la un concurs local, pentru cei mici si a terminat pe locul 3 . In anul urmator a avut in obiectiv toate concursurile zonale. In ultimii 3 ani a participat la multe concursuri in țara : Cupa Sperantelor din Paltinis, la Predeal, la Brasov, Cupa Vodafone de la Azuga , la majoritatea situandu-se pe podium.

Rezultate la Nationalele de Schi Alpin de la Azuga U16!

Andrei Stanescu de la SPR  a castigat in fata lui Val Baran (ABM) ultima proba la Nationale. Andrei a castigat slalomul in 1:20.47. Pe locul trei a fost Robert Mart de la ASC Corona.

Sursa Foto Ski Team Alpina

Autor: Ovidiu Pețenghea