joi, februarie 22, 2024
AcasăCAMPIONIRezultate si declaratii dupa prima etapa de sala a sprinterilor la Nationale

Rezultate si declaratii dupa prima etapa de sala a sprinterilor la Nationale

Etapa de sala, organizata in Bucuresti a avut-o printre protagoniste pe Andreea Marina Baboi, care  a castigat sprintul de 60 de metri.

Atleta la LPS Buzau si la CSA Steaua, Baboi a obtinut cel mai bun timp in preliminarii ( 7.40) si a castigat in finala cu 7.43.

” A fost un start de sezon destul de bun. Mi-am imbunatatit recordul personal cu 15 sutimi, lucru care evident m-a bucurat. Mai sunt multe lucruri de imbunatatit. E insa  primul concurs.  Am mare incredere in mine si imi pun speranta ca emotiile pe care le am o sa fie constructive. Vreau in finala de seniori, urmatorul concurs la care o sa particip, sa-mi imbunatatesc recordul personal. Obiectivul meu este sa obtin medalia de aur la Campionatele Naționale de Seniori din 3-4 Februarie.” –Andreea Marina Baboi

Etapa de sala la 60 metri masculin, a fost cu surprize desi a avut cel mai bun timp in preliminarii, Ioan Andrei Melnicescu nu a castigat finala.

„Nu m-am simtit  bine in weekend si nu am mai luat startul in finala, chiar daca aveam primul rezulatat dupa serii. Imi propun sa bat recordul national la 60 m. sub 23 de ani .”-Ioan Andrei Melnicescu

Etapa in sala  la 60m a fost castigata de Ioan Pitigoi cu 6.85.

ANAMARIA NESTERIUC a fost in top 3 si la sprint si la 60m garduri. Proba cu obstacole a castigat-o ( 8.25). Atleta de la CSA Steaua a fost pe 3 la sprint  60m.

” Sunt foarte incantata de acest inceput de sezon.  Chiar daca am inceput mai devreme decat cu ce am fost obisnuiti. Am reusit un record personal in proba de 60m plat (7.69). In proba de 60m garduri am alergat 8.25, un timp de care sunt multumita, aproape de recordul meu personal (8.21). Urmatoarele concursuri la care voi participa sunt etapa finala a Campionatelor Nationale de Seniori si Tineret din 3-4 Februarie. Voi concura  si la Campionatul Balcanic de Seniori din 17 Februarie.  Vreau sa imi depasesc recordul personal in proba de 60m garduri. Imi propun sa imi indeplinesc baremul de participare pentru Campionatul Mondial de Seniori din 3-5 Martie de la Birmingham.

Iata rezultatele la masculin: 60m Garduri 1.06

1 Cosmin Ilie Dumitrache  7.98
2 Mihai Vlad Chiorpec   8.29
3  Razvan Andrei Tomozei  8.32
4  Radu Daniel Ciobanu   8.37
M 60m Garduri 1.00 Finala
1  Alexandru Ionut Iconaru   7.94
2 Robert Stefan Hariga 8.93

„Timpul este acceptabil. Bineinteles ca as fi vrut sa fie mai bun, chiar daca nu sunt in forma optima. Saptamana aceasta voi concura la Bacau la CN Universitar.” -Cosmin Ilie Dumitrache

Credit foto „Nea Dan”  & sportyromania.blogsport.ro

Autor: Ovidiu Petenghea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE