vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIRobert Andrei Badea și recordurile în natație din noiembrie

Robert Andrei Badea și recordurile în natație din noiembrie

Robert Andrei Badea și recordurile în natație pe care le-a obținut în această lună. Seria a început la Cupa Andrei Nicolescu.

Robert Andrei Badea și recordurile în natație la 200 metri mixt la nivel de 15 și 16 ani și 200 metri fluture la 15 ani.

Robert Andrei Badea face record național la 200 metri mixt, la 15 ani. Înotătorul reprezintă Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Anul acesta la Campionatele Europene de juniori s-a apropiat de timpul de semifinale. A stabilit în acest an, la Bacău, la Naționalele de Juniori, Tineret și Seniori, Record Național la 200 metri fluture și a obținut locul 1 la 200 metri spate, la toate caregoriile de vârstă (juniori, tineret și seniori).

Robert Andrei Badea și recordurile în natație din noiembrie. Robert Andrei Badea face record național la 200 metri mixt, la 15 ani.
sursa Facebook, Laura Badea

Robert Andrei Badea face record național la 200 metri mixt la Cupa Andrei Nicolescu 2022.

În acest an, la cea de-a 16-a ediţie de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European, Robert Andrei Badea a obţinut calificarea în finala de la 200 metri mixt cu al şaptelea timp (2:09.21). A evoluat și la 50 metri spate, 200 metri spate, 200 metri individual mixt, 400 metri individual mixt. Iulia Becheru l-a supervizat. Tânărul sportiv evoluează constant. La 200 metri spate băieți 2007și la 100 metri spate  – Andrei Badea (Aqua Team București) câștiga la Cupa Contratimp Chindia. Tânărul înotător a întrat în Programul MOL de promovare a talentelor, ediția a 15-a, 2020.

Acest concurs anual este organizat de Asociatia Club Sportiv Aqua Sport Citius București în memoria lui Andrei Nicolescu – fondatorul Aqua Sport.

In spiritul creat de Andrei si din dorinta de ne ridica la inaltimea viziunii lui, ne propunem sa aducem la un loc sportivi, parinti, personalitati marcante din lumea sportului, invitati din Romania, precum si din afara tarii, pentru a crea un eveniment sportiv deosebit, spectaculos si plin de surprize, dinamic, un adevarat prilej de bucurie, atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori.”-postare pe Aqua Sport.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE