Romancele joaca in Liga Campionilor la Tenis de Masa. 4 tricolore sunt in sferturi

0
751
Romancele joaca in Liga Campionilor la Tenis de Masa. 4 tricolore sunt in sferturi

Romancele joaca pentru calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la Tenis de Masa.  Metz le are in lot pe Daniela Dodean si pe Adina Diaconu. Campioana, echipa poloneza Enea Siarka Tarnobrzeg, o are in lot pe Eliza Samara. Si Bernadette Szocs joaca in sferturi pentru Berlin Eastside.

Romancele joaca pentru Metz, Tarnobrzeg si Berlin! Miza celor patru tricolore este calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la Tenis de Masa.

Seria jocurilor din sferturile de finala incepe pe 10 ianuarie. Metz va juca in Franta impotriva echipei din Austria, Linz Froschberg.  Samara vrea sa tina trofeul la Enea Siarka Tarnobrzeg si ca sa ajunga in semifinale trebuiea sa faca pentru inceput un meci bun in deplasarea din Cehia, cu Stavoimpex Hodonin. Bernadette, cu TTC Berlin Eastside joaca in Spania, cu UCAM Cartagena. Partidele retur sunt programate intre 14-16 februarie.

Romancele joaca in Liga Campionilor la Tenis de Masa. 4 tricolore sunt in sferturiIntre meciurile tur si retur din Liga Campionilor, tricolorele au turneul preolimpic de la finalul lunii ianuarie. Romania trebuie sa treaca trei tururi ca sa obtina calificarea la Tokyo. Competitia se tine la Gondomar, in Portugalia.

Sunt deja calificate la Jocurile Olimpice: SUA, Brazilia, Germania, Egipt, China, Australia si Japonia.

Romania a ramas campioana europeana cu Viorel Filimon antrenor! Elisabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu si Irina Ciobanu au cucerit titlul cu numarul 5 dupa reusitele din 1992, 2002, 2005 si 2017. In 2019 titlul a fost cucerit in fata Portugaliei.

Adina Diaconu are amintiri placute din Portugalia. Diaconu este campioana europeana la nivel de varsta sub 21 de ani la tenis de masa. Performanta a fost obtinuta in Portugalia. Adina Mihaela Diaconu nu i-a dat nicio sansa adversarei din finala, Maria Malanina. Rusoaica a fost invinsa de Diaconu cu 4 la 0!
Diaconu este campioana europeana U21 la tenis de masa dupa o finala in care a dominat. Au fost 4 seturi castigate de romanca dupa: 13-11, 11-6, 11-9 si 11-7!

Pe AIMX puteti citi si despre prima femeie din Romania care alearga un ultramaraton de 1000 de mile! Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea