luni, februarie 26, 2024
AcasăCAMPIONIRomania ataca preliminariile la Europeanul de tenis de masa! Ovidiu Ionescu e...

Romania ataca preliminariile la Europeanul de tenis de masa! Ovidiu Ionescu e prezent


Romania ataca primul meci din campania de calificare la Campionatul European. Adrian Crisan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs si Cristian Pletea au fost convocati de  antrenorul principal Andrei Filimon si de antrenorul secund Ionut Seni. Prima adversara din Grupa este  echipa Sloveniei, pe care tricolorii o infrunta astazi. 

Romania ataca Slovenia, iar jucatorul Nationalei, Ovidiu Ionescu a analizat echipa adversa.

„Facem parte dintr-o grupa de 3, alaturi de Belgia si Slovenia iar primele 2 clasate vor obtine direct calificarea la turneul final. Toti suntem sanatosi si pregatiti de acest meci. Slovenia este un adversar dificil, a obtinut medalia de bronz la ultima editie a Campionatului European. Credem in sansa noastra, mai ales ca vom juca acest meci in fata proprilor suporteri.”

Romania ataca Slovenia cu un triplu medaliat cu aur in acest an la nationale: Ovidiu Ionescu!

„Anul acesta am reusit performanta de a obtine 3 medalii de aur la Campionatele Nationale(simplu, dublu si dublu mixt). A fost un vis de-al meu. Pe plan international este abia inceput de sezon, saptamana trecuta am pierdut in ultimul tur de calificare la turneul desfasurat in Germania, la care au participat toti jucatorii din topul mondial.”

Ovidiu Ionescu a povestit pentru AIMX cum a inceput sa practice tenis de masa.

„Totul a plecat de la fratele meu. De Craciun am primit niste palete, am inceput sa jucam pe biroul tatalui meu. Dupa un timp, tata a remarcat implicarea si energia mea. Cu ajutorul unor prieteni de familie am ajuns la clubul local din Buzau.”

Jucatorul care l-a inspirat cel mai mult pe Ovidiu Ionescu este Adrian Crisan.

„Am crescut urmarind meciurile lui si acum sunt mandru sa fac parte din echipa nationala alaturi de el. Experienta si sfarurile lui m-au ajutat mult in cariera.”

Punctul forte al lui Ovidiu  este spiritul de lupta.

„Acest lucru ma caracterizeaza de cand eram copil. Niciodata nu ma dau batut. Ca si joc lovitura de forhand este principala mea arma, care ma ajuta de multe ori sa ies din situatii dificile.”

Romania ataca obiectivele stagiunii folosind din plin atuurile lui Ovidiu Ionescu.

„Obiectivul din acest an este in primul rand obtinerea unei medalii la Campionatul European individual. La editie precedenta am obtinut medalie de bronz la dublu mixt alaturi de Bernadette Szocs. De asemenea peste o luna sunt Campionatele Mondiale de echipe, unde sper la o clasare intre primele 12 natiuni ale lumii.”

Fie ca joaca pentru Romania sau in Germania, Ovidiu Ionescu  e recunoscator staff-ului tehnic.

„Am norocul sa fiu inconjurat de antrenori foarte buni, profesionisti! Am persoane exceptionale alaturi la lotul national, la clubul din Germania(activez in Bundesliga de 5 ani) sau la clubul de care apartin in Romania .”

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE