Romania e din nou in top la sarituri in apa de la mare inaltime. Rezultate din China

455
Romania e din nou in top la sarituri in apa de la mare inaltime. Rezultate din China

Romania e din nou in top la sarituri in apa de la mare inaltime multumita lui Constantin Popovici. Castigator in etapa  Red Bull Cliff Diving World Series, Popovici a ramas in forma si a avut din nou o prestatie care l-a propulsat pe podium de data aceasta la Zhaoqing. Constantin a sarit la concursul FINA High Diving World Cup. Au fost sarituri de la inaltimea de 27 de metri! Legitimati la clubul Steaua Bucuresti: Constantin Popovici si Catalin Preda au fost reprezentantii Romaniei!

Romania e din nou in top la sarituri in apa de la mare inaltime multumita lui Constantin Popovici.

La finalul celor doua zile de concurs, Constantin a reusit sa se claseze pe locul al treilea si a cucerit medalia de bronz cu un total de 397.60 puncte. Castigator a fosr britanicul Gary Hunt cu 436.70 puncte. Pe locul 3 a fost americanul David Colturi cu 400.20 puncte

Catalin Preda a terminat intrecerea din China pe pozitia a 18-a dintr-un total de 26 de sportivi, cu un total de 286.20 puncte.

 Romania e din nou in top la sarituri in apa de la mare inaltime. Rezultate din ChinaConstantin Popovici are un inceput senzational de sezon in Seria Mondiala Red Bull Cliff Diving.  S-a impus in etapa de la Dublin, Irlanda. Popovici a executat singura saritura care a primit nota 10 din partea juriului. „Este incredibil. Am sarit in fata unui public fabulos si le multumesc tuturor celor care au venit sa ne sustina”, a declarat Popovici.

Constantin Popovici a devenit primul roman din istoria concursului care a castigat! In finala, Constantin Popovici a avut o saritura senzationala. A executat-o perfect si a primit nota 10. Pentru Popovici aceasta a fost cea de-a cincea prezenta intr-o etapa din Seria Mondiala Red Bull Cliff Diving. Dupa locul doi obtinut in Filipine, la Dublin, a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului cu un total de 454,5 puncte. Constantin Popovici este cel de-al 14-lea sportiv din istorie care castiga o etapa in Seria Mondiala Red Bull Cliff Diving.