Romanii sunt campioni mondiali la Bob! Tentea si Daroczi au castigat in Germania

172
Romanii sunt campioni mondiali la Bob! Tentea si Daroczi au castigat in Germania

Romanii sunt campioni mondiali la Winterberg! In Germania echipajul format din Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi a castigat titlul suprem in proba de bob-2 masculin, la Campionatele Mondiale rezervate sportivilor sub 23 de ani!

Romanii sunt campioni mondiali si castigatori in Cupa Europei! Tentea si Daroczi au fost cronometrati la Mondiale in 1 minut 52 secunde 08/100, devansandu-i pe germanii Hans Peter Hannighofer/Erec Maximilian Bruckert, care au terminat dupa 1 minut 52 secunde 53/100. Chinezii Kaizhi Sun/Heng Zhen au fost pe trei cu timpul 1 minut 52 secunde 67/100.

Romanii Tentea si Daroczi au facut si cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei si la Campionatele Europene de juniori! Au fost opt etape pline de suspans si care le-au adus tricolorilor momente frumoase. Victoria in Cupa Europei a fost obtinuta la general in proba de bob 2 persoane. In plus a fost obtinut si argintul european la juniori u23. La bob de 4 persoane Romania a reusit sa termine Cupa Europei pe locul 3.

Romanii sunt campioni mondiali la Bob! Tentea si Daroczi au castigat in Germania

Romania are cea mai buna echipa la bob 2 persoane! In clasamentul combinat al Cupei Europei, unde punctele de la bob de 2 persoane general si bobul de 4 persoane general se aduna, Romania a fost pe doi.

Romania are cea mai buna echipa la bob in Cupa Europei! Tentea este campion

Romania a fost reprezentata la Mondialele de la Winterberg si la bob-2 feminin la categoria sub 23 de ani. Teodora Andreea Vlad si Tara Schoner au fost la doua sutimi de secunda sa ocupe loc pe podium. Nu au fost medalii de bronz, fetele terminand pe patru, in 1 minut 55 secunde 52/100. Au castigat titlul mondial germancele!Echipajul Kim Kalicki/Kira Lipperheide a castigat in 1:53.99. Ca si la masculin unde Tentea si Daroczi au dominat, China a avut echipaj pe podium! Qing Ying si Jiani Du au fost pe doi cu timpul 1:54.31. Rusoaicele Anastasia Makarova si Aleksandra Iokst au fost pe trei in 1:55.50.

In concursul junioarelor, la bob-2, Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au terminat pe 7 in 1:54.68. Andreea Vlad si Schoner au fost pe 12.

Pe Aimx puteti citi aici si despre evolutia sportivilor romani la Mondialul de Winter Triathlon!

Sursa Federatia Romana de Bob si sanie

Autor Ovidiu Pețenghea