Roxana Sidi trage pentru două Cupe Mondiale. Declarația sportivei

0
250
Roxana Sidi trage pentru două Cupe Mondiale. Declarația sportivei

Roxana Sidi trage pentru Steaua la competiții internaționale. La Sarajevo a fost un weekend care i-a adus două medalii, aur și argint. Peter Sidi a câștigat ambele întreceri cu- 632,1 și 629.2. Roxana a tras 629,8 și 632.0.

Roxana Sidi trage pentru aur și Peter a câștigat în ambele zile aurul la Sarajevo. Sportivii reprezintă Steaua la proba 10 metri pușcă aer comprimat.

Roxana Sidi trage pentru două Cupe Mondiale. Declarația sportivei

”La competiția desfășurată în Sarajevo au luat startul sportivi din 10 țări. Pot spune că este o competiție cu o importanță foarte mare în pregătirea mea. Rezultatele au fost foarte bune, în prima zi am tras 629.8 iar în a doua zi 632.0, rezultate care în Cupele Mondiale, Campionatele Mondiale și Europene te clasează în finală fără probleme. Urmează să mă focusez pe următoarea perioada de pregătire, deoarece 2 Cupe Mondiale se apropie și sper că voi avea ocazia să particip la ele și să îmi pot demonstra că pot aduce rezultate și la un nivel foarte înalt.”

Roxana se gândește la calificarea la Jocurile Olimpice!

”La Campionatul European de glonț din septembrie se dau primele locuri pentru Jocurile Olimpice de la Paris, apoi urmează Campionatul Mondial unde la fel se alocă locuri cotă. Este important pentru mine să obțin calificarea la Jocurile Olimpice!Acesta este obiectivul principal!”

Anul acesta a fost start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania. Echipa pentru care concurează în Bundesliga s-a impus cu 5 la 0!

Tandemul Sidi a câștigat aur la Naționale și argint în Cupa României!

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

La ediția din 2020, atât la Naționale cât și în Cupă două dintre cele trei locuri pe podium au fost ocupate de sportivii steliști.
Roxana Sidi face parte din lotul național de tir al României.

Pe AIMX citiți aici  mai multe articole despre sportivii români care au evoluat la Jocurile Olimpice de iarnă.

Autor: Ovidiu Pețenghea