Roxana Sidi Tudose e pregatita de etapa de Cupa Mondiala din India

0
1181
Roxana Sidi Tudose e pregatita de etapa de Cupa Mondiala din India

Roxana Sidi Tudose a inceput anul cu o competitie internationala in Croatia, a mers apoi in Ungaria la doua concursuri. Roxana a revenit in Romania si a tras la Arad si la Oradea la etapele de Campionat National. In finala a urcat pe podium si a vorbit pentru Aimx despre evolutia ei.

Roxana Sidi Tudose a avut cel mai bun rezultat pentru CSA Steaua la finala Campionatului National in proba de pusca cu aer comprimat.

Roxana Sidi Tudose e pregatita de etapa de Cupa Mondiala din IndiaRoxana Sidi Tudose a cucerit medalia de argint in proba individuala la feminin. In proba pe echipe feminin,  Roxana Tudose, Alexandra Ene si Smaranda Radoi au tras pentru Steaua la poligonul „Iosif Sarbu” din Bucuresti si au castigat medaliile de bronz.
In proba de pusca echipe mixt Roxana Tudose si Dragomir Iordache au ocupat locul 2.

” In acest moment trag cu o pusca electronica pe care o voi folosi si in India. La Nationale am tras cu o pusca veche fiindca pusca Walther nu a putut fi adusa in Romania. Este diferenta mare intre cele doua arme. Pusca noua este mult mai usoara, are tragaci electronic si asta face diferenta. „– Roxana Tudose

Laura Coman  a castigat la  individual, in echipa mixta  cu Alin Moldoveanu si la echipe impreuna cu Eliza Molnar si Gabriela Constantinescu pentru Dinamo. Acelasi Club a castigat si intrecerea la masculin cu echipa formata din Alin Moldoveanu, Lucian Frunza si Andrei Rizea. Laura este pe locul 10 in lume conform ierarhiei mondiale. Roxana  a fost pe 27 la penultima oficializare iar acum este pe 44. Ierarhia este aici!

Anul trecut in februarie  Laura Coman, Roxana Tudose si Eliza Molnar au facut istorie in Ungaria si au devenit campioane europene!

In 2011 Roxana a reusit sa castige prima medalie de aur la Campionatele Europene de glont, individual- proba 60 de focuri culcat. A fost un dublu eveniment fiindca a reusit sa cucereasca si medalia de bronz cu echipa la competitia continentala din Serbia.

Duminica delegatia Romaniei pleaca in India la prima Cupa Mondiala!

Autor: Ovidiu Pețenghea