Sase reprezentanti ai Romaniei joaca la Campionatele Balcanice de tenis de masa

0
636
Sase reprezentanti ai Romaniei joaca la Campionatele Balcanice de tenis de masa

Sase reprezentanti ai Romaniei joaca la Podgorica, in Muntenegru. Alina Zaharia, Elena Zaharia, Tania Plăian si colegii lor Cristian Chiriță, Alexandru Manole, Paul Mladin sunt in concurs antrenati de Elena Sebe. Echipa feminina a obtinut medalia de argint in urma unei finale pierdute in fata jucatoarelor din Turcia. A fost 3 la 1. La masculin Romania a pierdut finala mica in fata jucatorilor din Serbia. A fost 3-0.

Sase reprezentanti ai Romaniei ataca medaliile la Campionatele Balcanice de tenis de masa. Echipa feminina a castigat argintul. Urmeaza meciurile la individual!

Elena Zaharia a castigat cele 3 meciuri din grupa cu 3 la 0. Pe lista invinselor sunt  Tofant (Slovenia)  Rexhaj (Albania) si Stojanovska (Macedonia de Nord). Elena Zaharia joaca in 16-imi cu Harisa Mesetovic (Bosnia).

Alina Zaharia a castigat toate meciurile din grupa. Pe Mihailovska (Macedonia de Nord) a invins-o cu 3 la 0. Pe Vovk (Slovenia) si pe  Harac (Turcia) le-a invins cu 3 la 1. Alina Zaharia intra in 16-imi contra jucatoarei Ana Tofant (Slovenia).

Tania Plaian a terminat pe doi meciurile din Grupa. A castigat disputele cu Trelec din Slovenia (3-0) si cu Zeqiri din Kosovo(3-0). Turcoaica Yilmaz a invins-o si a castigat grupa dupa 3 la 2 cu Tania. Plaianjoaca impotriva Veronicai Mosconi (Italia) in 16-imi.

La masculin Cristian Chirita a castigat trei meciuri. Italianul Pinto l-a invins insa si a castigat grupa in fata lui Cristian. Chirita i-a invins pe Cekic (Muntenegru) pe Gutic (Bosnia) si pe Tomovski (Macedonia de Nord). Cristian joaca impotriva lui Marco Daldosso (Italia) in 16-imi.

Alexandru Manole a fost pe doi in grupa dupa turcul Yigenler care l-a invins cu 3 la 1. Alex a castigat impotriva lui Kostovski (Macedonia de Nord) si a lui  Jasarovic (Muntenegru) cu acelasi scor 3 la 1.Alexandru Manole il intalneste pe Zilver Gunduz (Turcia) in 16-imi.

Paul Mladin a terminat pe trei in grupa dupa Gunduz si Cvetko. Paul a castigat in fata lui Stamou (Grecia)si a lui Tapia (Albania).

Sursa Foto si info : Federatia Romana de Tenis de Masa

AIMX va spune si cum Daniela Stanciu si Oana Pantelimon transforma visul olimpic in realitate. Povestea de succes este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea